Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.12.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Leul Cristea

Leul Cristea

După o perioadă fastă, în care a câștigat titluri naționale și Centura de Aur, Cătălin Cristea s-a oprit în ultimii ani în drumul spre aur. La ultima ediție a Naționalelor de box seniori de la Tg. Mureș, a pierdut în finala categoriei grea la Emanuel Mican, una în care s-a declarat dezavantajat de arbitraj. În ciuda eșecului, dar și a anilor care se adună, ,,Leul” din Gorgota mai degrabă s-a motivat, decât s-a demoralizat.

Va continua să boxeze, va munci mai mult, va viza aurul anul viitor, așa cum ar face orice mare campion. În timp pugiliști de valoare au abandonat sportul de ani buni și la vârste fragede, Cătălin Cristea nici măcar nu se gândește la retragere. Vrea să rămână sus, vrea mare performanță, vrea să demonstreze că merită să fie în elita boxului românesc, acolo unde se află de mai bine de un deceniu. În ciuda greutăților întâmpinate, ,,Leul” nu a cedat niciodată, luptând cu și mai multă determinare.

Câtă vreme mai există asemenea sportivi și caractere, încă mai sunt speranțe la marea performanță. Poate că și povestea lui Cătălin Cristea ar fi sunat altfel, dacă CSM Târgoviște nu l-ar fi angajat în urmă cu câțiva ani, când avea intenția de a renunța. Un exemplu pentru tinerii pugiliști, ucenicul lui Nicu Tamaș poate fi încadrat printre cei mai buni sportivi dâmbovițeni ai ultimului deceniu. Cât despre maestrul Nicu Tamaș, și numele său va rămâne scris cu litere mari în analele boxului și sportului târgoviștean. Un alt meseriaș. 

 

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale