Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.08.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Viață grea în această stagiune

Viață grea în această stagiune

La cum a început sezonul, se pare că stagiunea în curs va fi cea mai complicată de la promovarea în prima ligă pentru Chindia Târgoviște. Am urmărit majoritatea meciurilor, iar formațiile se prezintă la un nivel bun, astfel că echipa pregătită de Adi Mihalcea trebuie să evite, pe cât posibil, pașii greșiți. După o înfrângere cu FC Botoșani și o remiză cu Hermannstadt, în ultima etapă Chindia a obținut un rezultat bun, egal pe terenul Farului Constanța, una dintre cele mai în formă formații în acest început de sezon.

Formația târgovișteană a obținut doar două puncte din primele trei etape, prea puțin dacă ținem cont că în aceste meciuri Chindia a jucat și cu o nou promovată. Formația târgovișteană arată mai bine sub comanda lui Mihalcea din punct de vedere ofensiv, iar în ultimul meci, cu Farul, au dispărut și greșelile individuale, iar Chindia a obținut un punct dintr-o deplasare dificilă.

Chiar dacă ajunge mai ușor în preajma porții adverse, formația târgovișteană suferă la finalizare, iar acest lucru demonstrează faptul că Mihalcea nu are la dispoziție jucători cu o calitatea suficient de mare, astfel încât să facă diferența. Se pare că nici noul antrenor al formației târgoviștene nu are de gând să se bazeze pe Cherchez, deși acesta este un fotbalist care a dovedit de-a lungul timpului că poate face diferența atunci când echipa are nevoie de acest lucru.

Chindia are viață grea în această stagiune, iar lupta pentru evitarea retrogradării va fi cu adevărat una incendiară. Formația târgovișteană a avut un început complicat de sezon, care va continua prin meciurile cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, formațiile care s-au aflat pe podium la finalul stagiunii trecute. Totuși, faptul că echipa târgovișteană a reușit să facă un meci bun împotriva Farului îmi dă speranțe că elevii lui Mihalcea se vor ridica la un nivel bun și în partidele următoare, tocmai din dorința de a demonstra că pot face față unor adversari mult mai bine cotați.

Obiectivul Chindiei este și în acest sezon evitarea retrogradării, iar acest lucru este posibil dacă toată lumea va trage în aceeași direcție, iar jucătorii vor lăsa și ultima picătură de energie pe teren pentru fiecare punct pus în joc.

 


Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale