Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.09.2022 00:13

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

La 5 minute de prima absolvire

La 5 minute de prima absolvire

Atât i-ar mai fi trebuit Chindiei să reziste la Arad, 5 minute, pentru a obține prima absolvire din acest sezon. Numai că năbădăiosul Benga, reabilitat, nu demult, de echipa dâmbovițeană, s-a opus acestui deziderat al echipei lui Adrian Mihalcea. Poate că fundașul arădean a făcut dreptate, după gafa comisă de portarul Dragoș Balauru (44), când șutul lui Akhmetov, de la marginea careului, s-a strecurat în poartă, cu concursul său.

Dar câte asemenea lovituri neortodoxe nu a primit și Chindia până acum? Cei peste 7.800 de spectatori au pus presiune pe jucătorii noștri, cu toate că au fost și momente când, până și cei trei suporteri veniți de la Ialomița s-au făcut auziți până la Târgoviște. Cât de mari ar fi fost 3 puncte pentru zestrea săracă pe care o are trupa valahă, și cât de mult ar fi ridicat moralul echipei! O echipă, încă, neconturată, o echipă în permanentă căutare a unei formule mai competitive.

Perioada de transferuri a adus nume noi, a căror valoare nu poate fi concluzionată imediat. Nu a surprins plăcut Orozco, iar Cooper nu colaborează eficient cu colegii. În ultimul timp, nici cuplul de fundași centrali, Celea și Boldor, nu se mai asimilează reciproc, așa cum începuse și cum au făcut-o, mai ales la Ovidiu, cu Farul Constanța. Chiar dacă Chindia are un joc mai puțin disputat, restanța cu CS Universitatea Craiova, și nu știm cât să credem în 3 puncte, tot pe jocurile imediat următoare trebuie să ne bazăm, pentru a nu se mări distanța până la echipele de deasupra noastră, respectiv U Cluj și CS Mioveni.

În aceste momente grele, poate cele mai dificile de după promovare, trebuie să menționăm și... picul acela pozitiv care există, totuși, și care este vizibil în clasament. Chindia a marcat 9 goluri, la egalitate cu FCSB (două jocuri mai puțin) și Sepsi Sf. Gheorghe. Abia echipa de pe locul 9, U Craiova 1948, are mai multe reușite (11). Aceasta vine să întărească ideea că Mihalcea s-a ținut, oarecum, de promisiunea că echipa va juca ofensiv. Din păcate, capitolul la care a excelat cu Săndoi la timonă, adică apărarea ermetizată, nu mai este la înălțime.

Am primit cele mai multe goluri, 15. Săndoi a fost fundaș, Mihalcea, atacant. Urmează meciul cu Sepsi (10 septembrie, ora 13.00), iar covăsnenii sunt în scădere de formă, după ieșirea din Conference League. Iar Chindia, după o cât de cât revigorare pe malul Mureșului, la Arad, poate absolvi primul examen din acest sezon. E momentul. Hai, Chindia!

 


Vasile Neagu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale