Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.08.2022 00:13

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Revin multe echipe de tradiție

Revin multe echipe de tradiție

Dispărute în ultima perioadă din fotbalul județean, multe cluburi dâmbovițene cu tradiție au revenit în fenomen. Rând pe rând, Metalul Colonie Mija, Viitorul IL Caragiale, Voința Buciumeni, Sportul Runcu, Voința Bezdead, Gloria Iedera, Viitorul Aninoasa, FC Dragomirești, Unirea Lucieni, Avântul Produlești, Săgeata Cătunu, Juventus Crovu, FC Lungulețu sau Viitorul Șelaru s-au înscris în competițiile județene, cărora li s-a alăturat și trei echipe de oraș, Cetatea Târgoviște 1396, Valahii Târgoviște 1456 și FC Găești.

În sfârșit, sportul rege își reia activitatea în „orașul frigiderelor”, un gol care se simțea atât în comunitate, cât și în fenomenul fotbalistic dâmbovițean. Practic, la nivel de orașe, doar pe stadionul din Răcari nu se mai joacă fotbal, însă acolo există totuși o echipă la Liga a 4-a, la Colacu, o localitate componentă. Chiar dacă la nivelul celor trei ligi județene sunt active 87 de echipe de seniori, sunt și multe comune fără echipe de fotbal.

Le numesc aici pe Bărbălețu, Bilciurești, Brănești, Butimanu, Cândești, Conțești, Crângurile, Glodeni, Gura Foii, Hulubești, Ludești, Moțăieni, Niculești, Perșinari, Pietrari, Pucheni, Râu Alb, Slobozia Moară, Șotânga, Valea Mare, Văleni-Dâmbovița, Vârfuri, Vișinești, Vulcana-Băi și Vulcana-Pandele.

Unele cu tradiție pe sportul rege, altele mai puțin interesate de acest fenomen, selecția s-a făcut natural. Un caz special îl reprezintă Crevedia, cu echipe care au ales să evolueze în județul Ilfov, de unde au fost însă îndepărtate. Ideal ar fi ca, în fiecare comună din Dâmbovița să există activitate sportivă. Și nu doar fotbal, orice formă organizată de a face mișcare.

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale