Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.08.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ghergu, atac la finanțatori

Ghergu, atac la finanțatori

Marcel Ghergu nu mai este cel din perioada în care a revenit în fotbal, după o lungă pauză, primind un job la Chindia Târgoviște. Din păcate! Omul era modest, muncitor, echilibrat. Și chiar a făcut lucruri bune, ajutat foarte mult de asociați, indiferent de numele celor care au ocupat funcții importante în cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște sau Consiliului Județean Dâmbovița.

Cu timpul, Ghergu s-a schimbat, luat poate și de valul puterii, de vreme ce ocupă de peste 8 ani poziția de președinte al clubului Chindia. Până la un punct, s-a descurcat decent, chit că sunt aspecte importante pe care le-a ignorat în mod neinspirat, dar, a ținut echipa pe linia de plutire. În ultima vreme, omul a devenit aproape imposibil.

A început să vorbească urât, să nu mai respecte pe nimeni și să facă greșeli. Multe greșeli! Despre unele am scris, despre altele voi scrie, cert că Marcel a pierdut susținerea asociaților, a celor mai mulți dintre suporteri, a prietenilor de altădată, ba chiar și din club. Faptul că a ajuns să fie contestat public de primarul Cristian Stan, dar și de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, oameni fără de care Chindia nu ar fi acum în Liga 1, chit că unii nu vor recunoaște niciodată asta, reprezintă o mare, uriașă problemă pentru președintele Chindiei.

M-aș fi așteptat să facă pasul înapoi, cu inteligență și discreție, pentru a ieși cu decență dintr-o situație tensionată. Consider total neinspirată strategia sa, de a transmite prin puținii oameni care i-au mai rămas apropiați, atacuri și amenințări la adresa celor care l-au susținut până acum necondiționat. Marcel se plânge că nu sunt condiții la echipă și că jucătorii s-ar spăla la butoi.

Încolțit, Ghergu a încercat să muște la rându-i, însă nu are dreptate. Dacă sunt anumite lipsuri la nivelul condițiilor de pregătire, ar fi trebuit să le semnaleze de la bun început și să le rezolve în tot acest timp. Pe de altă parte, sunt puține cluburile din Liga 1, care au oferit o stabilitate salarială precum Chindia. Iar asta nu se datorează lui Marcel, pentru că nu el a finanțat clubul, doar a încasat de la club, ci autorităților locale, principalii susținători ai bugetului.

Ghergu ar fi fost deștept dacă s-ar fi retras după barajul chinuitor cu Chiajna. Ar fi lăsat echipa în Liga 1 și ar fi găsit multe uși deschise. Acum, situația s-a întors împotriva lui, iar asociații și fanii nu mai agreează managementul său. Pentru că se pierd jucătorii importanți, gratis sau pe sume ridicole, pentru că pleacă cine are chef, când are chef, revine când are chef, lăsând impresia că fiecare face ce-l cam taie capul.

Într-un moment în care se fac eforturi uriașe din bani publici, pentru ca echipa să reziste în Liga 1 și să revină la Târgoviște, nu mai are nimeni înțelegere pentru greșeli manageriale majore, care au curs în lanț în ultima perioadă.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale