Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.08.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Șansa lui Irinel

Șansa lui Irinel

S-a scris foarte puțin, și sumar, despre numirea lui Irinel Voicu în poziția de antrenor secund al Chindiei Târgoviște, unde face echipă cu Adrian Mihalcea. Asta, poate, și pentru că Iri este un tip discret, modest și de bun simț, căruia nu i-a plăcut niciodată să iasă în față. Omul a muncit în orice condiții, pe mult sau pe puțin, nu s-a plâns niciodată și a evitat orice fel de conflict.

Acum, sper să-i și iasă alături de Mihalcea, un alt antrenor tânăr, dornic de afirmare, dar fără experiență la Liga 1. După Nicu Croitoru, care a ales să lucreze cu Sică Bârdeș, la Chindia nici măcar antrenorii secunzi nu au mai fost locali. Viorel Moldovan l-a preferat  pe Francisc Dican, în timp ce Emil Săndoi a făcut echipă cu Vali Năstase. Colaboratori serioși, dealtfel, dar și respectuoși.

Plecat de jos în noua meserie, a încercat și la futsal, Irinel Voicu a condus pentru o perioadă Centrul de copii și juniori al clubului, unde a și antrenat la nivel republican. Omul știe fotbal, are potențial și, foarte important, o imagine bună. Chiar dacă nu sunt prea multe soluții locale, pentru a face față standardelor de primă ligă, consider că ele există și ar trebui luate în calcul mai serios.

Nu-s genul exagerat, care să vadă numai localnici la Chindia. Clubul trebuie deschis, clar, însă cei care vin aici, pe funcții importante,  e de preferat să atingă un nivel ridicat de competență. E la fel ca la fotbaliști, degeaba aduci din afară, dacă sunt doar la număr și nu ajută cu nimic. Salut decizia de a-i oferi această oportunitate lui Irinel Voicu! O merită!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale