Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.08.2022 00:13

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Cherchez rămâne un subiect fierbinte

Cherchez rămâne un subiect fierbinte

Discuțiile legate de Chindia ajung, în marea lor parte, la Cristian Cherchez, golgheterul all-time al fotbalului târgoviștean și omul care și-a adus o contribuție importantă la promovarea echipei din eșalonul trei și până în prima ligă. Foarte eficient în diviziile inferioare, sub comanda lui Nicu Croitoru, care i-a acordat încredere și continuitate, Cherchez nu a reprezentat o soluție de luat în seamă nici pentru Viorel Moldovan, nici pentru Emil Săndoi și, se pare, nici pentru Adrian Mihalcea.

S-a spus despre el că nu transpiră la antrenamente, că este tupeist sau că nu duce o viață extrasportivă tocmai liniștită, reproșuri care conțin ceva adevăruri, dar și multe exagerări. Trecut pe linie moartă și propus pentru lista de transferuri, „Cristiano” a fost salvat de președintele Marcel Ghergu. Și nu pentru că ar crede în puterea de revenire a jucătorului de 31 de ani, mai degrabă se teme de reacția fanilor, în rândul cărora are în continuare mulți susținători.

Adevărul este că acest băiat a primit foarte puține șanse la Liga 1, în condițiile în care s-a insistat pe atacanți petarde, iar lista nu e deloc scurtă. Cu toate acestea, în minutele petrecute pe teren, Cristi a arătat și lucruri pozitive. Spre exemplu, a oferit centrarea decisivă la reușita prin care Chamed a împins în prelungiri, apoi la lovituri de departajare, barajul retrogradării cu Chiajna.

Fără Cherchez pe teren pe finalul acelui joc decisiv, probabil că echipa era acum în Liga a 2-a. Dacă mai era… Mai mereu rezervă, uneori nu prinde nici lotul, Cristi rămâne interesant doar pentru fani, ca subiect cu un potențial nelimitat de comentarii. Cei din club consideră că au găsit o soluție rezonabilă, Cherchez pare și el mulțumit că-și ia un salariu, de fapt, nu prea câștigă niciuna dintre părți.

Chindia nu-și pune mari speranțe în golgheterul său din trecut, iar anii se adună în dreptul acestuia, fără să mai reușească ceva notabil în plan sportiv. La ce paparude de atacanți au aterizat la formația târgovișteană, mai degrabă cred că lui Cristi i s-a făcut o nedreptate. Sincer, ce poți să faci în câteva minute pe care le primești o dată pe lună, pe final de meci? Ce formă să prinzi?

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale