19.08.2014 08:23

Mihai Volintiru, demis de la șefia PNL Dâmbovița

Mihai Volintiru, demis de la șefia PNL Dâmbovița
Galerie foto

❚ Decizia a fost luată la nivel central cu un vot substanțial anti-Volintiru: 34 voturi pentru demitere, 4 împotrivă și 3 abțineri ❚ Așa cum a scris și cotidianul “Jurnal de Dâmbovița” în urmă cu o săptămână, Ludovic Orban este de ieri noul președinte interimar al PNL Dâmbovița, filială la șefia căreia s-a mai aflat și în trecut ❚ În timp ce apropiații lui Mihai Volintiru își anunță demisia în bloc din fruntea unor organizații locale PNL, lideri liberali precum Gabriel Grozavu, vicepreședintele CJD, și senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu salută demiterea de ieri ❚ “Mihai Volintiru și-a făcut treaba, a distrus tot ce a putut distruge și acum a plecat. În PNL Dâmbovița se va reveni la democrație”, a declarat Gabriel Grozavu, iar Sorin Roșca Stănescu le-a cerut colegilor liberali din Dâmbovița să nu se lase dezbinați

 

ANA MARIA POPESCU, ANDREI VASILIU


După cum era anunțat, ieri s-a decis în Partidul Național Liberal, la nivel central, demiterea președintelui interimar Mihai Volintiru de la conducerea filialei din Dâmbovița. Decizia a fost luată cu un vot substanțial anti- Volintiru: 34 voturi pentru demitere, 4 împotrivă și 3 abțineri, după cum ne-a precizat liberalul Gabriel Grozavu. Așa cum a scris și cotidianul „Jurnal de Dâmbovița” în urmă cu o săptămână, noul președinte este, de ieri, Ludovic Orban, care a mai deținut interimar șefia PNL Dâmbovița.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Primii nemulțumiți de demiterea lui Mihai Volintiru

Biroul Politic al PNL a decis mazilirea liderului PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru. Decizia este una care îi nemulțumește foarte tare pe liderii de organizații locale ai PNL. Aceștia amenință cu demisia în bloc și se solidarizează cu Volintiru.

Lista demisionarilor din fruntea organizațiilor și din PNL:

- PNL Pucioasa: Iacob Ciprian

- PNL Răcari: Stan Cristian

- PNL Gura Foii: Bârdeș Laurențiu

- PNL Butimanu: Gabriel Dragnea

- PNL Răzvad: Grigorescu Florin

- Președintele Organiției de Femei PNL Dâmbovița: Cerasela Roșoiu

- Președintele oamenilor de afaceri: Mocănescu Gheorghe”, a consemnat site-ul www.stiripesurse.ro.

Lideri din PNL Dâmbovița veniți să-l susțină pe Volintiru la București. Foto: stiripesurse.ro


 

Controversatul mandat al liderului liberal de la București a luat sfârșit după numeroase scandaluri în care Mihai Volintiru a aruncat organizația PNL Dâmbovița, declanșând de multe ori adevărate răzmerițe în interiorul filialei.

 

Nu e mai puțin adevărat că Mihai Volintiru a adus numeroși membri noi în PNL-ul județean, însă prețul plătit a fost unul deloc comod, atât pentru foștii liberali, cât și pentru electoratul PNL din Dâmbovița: PDL-izarea masivă a organizației liberale, cu mult înaintea ruperii oficiale a Uniunii Social Liberale.

 

Scandalul a continuat... pe holuri

Demiterea lui Mihai Volintiru s-a soldat cu un scandal neplăcut în fața biroului unde a avut loc ședința BPN al PNL. Susținătorii lui Volintiru se pare că au încercat să-l provoace pe noul președinte, Ludovic Orban, la o confruntare pe holuri, de față cu presa. Cu abilitate, Ludovic Orban a evitat circul și, într-un final, i-a convins pe nemulțumiți să poarte o discuție în sala de ședințe, unde se pare că spiritele s-au calmat, mai notează site-ul www.stiripesurse.ro.

Reacția lui Mihai Volintiru, potrivit sursei citate, a fost seacă: “Asta e! A vrut Orban să fie președinte interimar și asta s-a întâmplat. Ce să fac eu dacă demisionează oamenii?! E decizia fiecăruia dintre noi ce va face de aici încolo. Dacă Orban crede că poate să facă, să facă!”.

Susținătorii lui Volintiru îl așteptau pe Orban la o „confruntare mediatică” pe holuri. Foto: stiripesurse.ro


 

vezi și:

Primele reacții liberale locale după demiterea președintelui PNL Dâmbovița:

"Volintiru a fost trimis la Dâmbovița precum un mercenar"

 

REMEMBER...

Iată doar câteva dintre scandalurile în care a fost implicat PNL Dâmbovița, sub conducerea președintelui interimar Mihai Volintiru: