Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.08.2014 08:18

Primele reacții liberale locale după demiterea președintelui PNL Dâmbovița:


A A

"Volintiru a fost trimis la Dâmbovița precum un mercenar"


Gabriel Grozavu: “Volintiru a fost trimis la Dâmbovița precum un mercenar”

Demiterea lui Mihai Volintiru a adus și primele reacții ale unor lideri PNL. În timp ce Gabriel Grozavu, membru în Biroul Politic al PNL, fost președinte al Organizației Județene a PNL, salută demiterea “mercenarului” Mihai Volintiru, senatorul PNL de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu, face din nou apel la colegii liberali, inclusiv la Mihai Volintiru, să nu părăsească partidul și să susțină noua conducere interimară.

 


vezi și: FOTO :: UPDATE :: Restructurări cu scandal în tabăra liberală

Mihai Volintiru, demis de la șefia PNL Dâmbovița


 

Gabriel Grozavu ne-a declarat ieri:

“I s-a constatat încetarea mandatului lui Mihai Volintiru. Nu știu unde există percepția că Volintiru ar avea vreo legătură cu valorile și principiile liberale, Volintiru a fost trimis la Dâmbovița precum un mercenar, și-a făcut treaba, a distrus tot ce a putut distruge și acum a plecat. Legat de constatarea încetării mandatului dumnealui, nu a știut să suporte, să înfrunte cu bărbăție această decizie, a încercat până în ultimul moment să deturneze intenția clară a Biroului Politic Național de demitere a lui, a mers la București cu 10-15 oameni care au încercat să intre în mod fraudulos în sala de ședințe să facă atmosferă, dar nu au reușit, au fost dați afară din sala de ședință. S-a trecut la vot. A fost numit noul președinte interimar în persoana dlui Ludovic Orban. Probabil mâine (n.n. astăzi) sau cel târziu poimâine (n.n. 20 august), dl președinte Orban va fi la Târgoviște și cu certitudine va susține și o conferință de presă. Consider decizia de astăzi (n.n. ieri) un act de normalitate, practic în PNL Dâmbovița se va reveni la democrație, va reveni în prim-plan dezbaterea și tot ceea ce este legat de principiile și valorile liberale pe care Volintiru le-a călcat în picioare”.

 

Sorin Roșca Stănescu:

“Conform literei și spiritului statutului, dl Mihai Volintiru a fost demis”

comunicat de presă

„În calitatea mea de senator de Dâmbovița, salut decizia Biroului Politic Național al PNL prin care, procedându- se conform literei și spiritului statutului, dl Mihai Volintiru a fost demis din calitatea de președinte interimar al PNL Dâmbovița pe care a deținut-o, la propriu și la figurat, în exces. Fac apel la acesta, precum și la colaboratorii săi apropiați să nu părăsească PNL, ci dimpotrivă, să se solidarizeze, așa cum fac și eu, cu partidul nostru, atât la nivel național, cât și la nivel local, prin susținerea noii conduceri de la Dâmbovița. Avem nevoie de toți liberalii pentru ca, împreună cu PDL, să formăm o forță politică considerabilă în Dâmbovița și să obținem împreună rezultate cu adevărat bune la alegerile prezidențiale. Neînțelegerile mele cu dl Volintiru m-au determinat să stau departe de organizația județeană, în ciuda faptului că am fost prezent în județ cât s-a putut de mult și i-am ajutat pe cetățenii din colegiul meu și nu numai, utilizându-mi întreaga energie și autoritate. În viitor, voi susține în mod activ refacerea rapidă a structurilor noastre politice din teritoriu, în colaborare cu colegii din PDL. Dumnezeu să ne ajute!”, a transmis senatorul PNL de Dâmbovița Sorin Roșca Stănescu.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale