Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.10.2013 08:18

Eliminarea din partid a liberalului Gabriel Grozavu, infirmată de președintele Volintiru


A A

PDL a băgat în PNL dihonia excluderilor

PDL a băgat în PNL dihonia excluderilor

Tensiunile continuă să se acumuleze în PNL Dâmbovița, după ce tabăra portocalie infiltrată în rândurile liberalilor a introdus în organizația Dâmbovița dihonia excluderilor.

 

ANDREI VASILIU


 

Între vechii liberali și noii membri ai PNL (racolați din PDL!) se amplifică disensiunile, iar parlamentarii PNL de Dâmbovița au și ei părerile împărțite. Posibila excludere din partid a fostului președinte PNL Gabriel Grozavu a fost negată de deputatul liberal Vasile Horga, care a confirmat însă faptul că au existat discuții pe acest subiect.

„Nu am auzit că va fi exclus domnul Grozavu, nu s-a pus problema. S-a discutat tangențial că în funcția pe care o are la Consiliul Județean Dâmbovița ar trebui să să fie mai aproape de conducerea PNL și modul de organizare al PNL Dâmbovița în teritoriu, pentru că a ajuns acolo totuși pe criterii politice”, a declarat Vasile Horga.

 

 

 

Pe de altă parte, senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu s-a declarat total împotriva unei asemenea decizii:

„Nu am auzit despre așa ceva, dar mi se pare extrem de grav să excluzi un om care a condus organizația partidului și care, prin voturile sale, a fost la o mică diferență de a deveni primar al orașului Târgoviște. Dacă așa stau lucrurile, e și un fapt reprobabil”.

Liderii PNL Dâmbovița neagă (deocamdată) excluderea lui Gabriel Grozavu,

oricât de mult și-ar dori unii PDL-iști acest lucru

 

Contactat telefonic, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru a negat sec informația, adăugând:

„Dacă unii membri PNL vehiculează astfel de zvonuri, le urez succes”, în vreme ce liberalii care ne-au spus despre posibila excludere a lui Gabriel Grozavu nu-și susțin public afirmațiile, de frica excluderii din partid.

 

Ciprian Preduț: “Sunt dat afară de PDL-iști intrați în PNL”

 

Cazul liberalului Preduț, în atenția Biroului Permanent al PNL

Mult mai vehement a fost în declarații președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru, în privința recentei excluderi din partid a liberalului Ciprian Preduț, care a sesizat constituirea nestatutară a noului Birou municipal al PNL Târgoviște.

„Biroul municipal a fost validat statutar de filiala județeană. Excluderea este decizia organizației municipale. Cetățeanul, dacă vrea să conteste decizia, este liber. Dragoste cu sila nu se face. Ori de câte ori vreunul dintre colegii noștri de astăzi vor face același lucru, dacă organizațiile locale vor lua decizia de a fi excluși, eu le voi acorda tot suportul. Nu a fost exclus pentru scrisori publicate în «Jurnal de Dâmbovița»”, a declarat Mihai Volintiru, deși scrisoarea a fost preluată în paginile cotidianului nostru ulterior eliminării din partid a tânărului liberal.

 

Parlamentarii PNL de Dâmbovița au părerile împărțite vis-à-vis de decizia controversată a PNL Târgoviște.

„Și eu pot fi exclus dacă nu respect linia partidului. Dacă tânărul o fi postat ceva pe facebook care afectează partidul, atunci îmi pare rău, nu trebuie să existe nici un fel de abatere de la disciplină. Dacă nu ești cu partidul, ești împotriva partidului. Vom vedea dacă a fost sau nu o greșeală, poate tânărul a fost bun. Legat de faptul că Biroul municipal ar fi nestatutar, nu vă pot spune, atâta vreme cât a fost dorit, ales de cineva și majoritatea membrilor îl acceptă. Nu cunosc situația, dar voi întreba la partid și vă voi spune poziția mea”, a declarat deputatul PNL Ion Pârgaru.

Nici parlamentarul liberal Vasile Horga nu contestă controversata decizie a PNL Târgoviște.

„Este problema organizației municipale. Nu are legătură excluderea cu scrisoarea, am înțeles de la trezorierul partidului că nu era la zi cu cotizația”, s-a exprimat deputatul Horga.

 

Sorin Roșca Stănescu:

„Nu particip alături de dl Volintiru la activitățile sale din PNL Dâmbovița”

La polul opus, senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu nu e de acord cu eliminarea din partid a liberalilor.

„Știu despre ce este vorba. Sunt total neimplicat în această chestiune. Nu particip alături de dl Volintiru la activitățile sale din PNL Dâmbovița. Regret că se ajunge într-o asemenea situație și că sunt excluși oameni din acest partid. Aștept ca acest caz să fie luat în discuția Biroului Permanent la București și atunci mă voi pronunța”, ne-a declarat parlamentarul Sorin Roșca Stănescu.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale