Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.04.2024 00:14

La Potlogi,


A A

Investiții masive în infrastructură

Investiții masive în infrastructură

* Termenul de finalizare a investiției este, potrivit viceprimarului cu atribuții de primar  Viorel Drăghici, undeva la peste 2 luni de zile *În același timp, în localitate, se lucrează și la modernizarea  drumului  cunoscut sub denumirea de centura ocolitoare a comunei Potlogi

 

La momentul acesta în comuna Potlogi se lucrează în ritm alert la proiectul de amenajare trotuare și accese la proprietăți, respectiv  scurgerea apelor pluviale… pe DJ 711 A și DJ 711 D! Acesta este un proiect  pe care Primăria Potlogi îl derulează în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, a cărui valoare este de 2.251.859,69 lei. Termenul de finalizare a investiției este, potrivit viceprimarului cu atribuții de primar  Viorel Drăghici, undeva la peste 2 luni de zile. În același timp, în localitate, se lucrează și la modernizarea  drumului  cunoscut sub denumirea de centura ocolitoare a comunei Potlogi. ,,Deja lucrările se desfășoară în plin, iar investiția are o valoare de 9.623.552,98 lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul ,,Anghel Saligny’’. Va fi gata în cursul acestui an. Constructorul a spus că undeva în 3 luni de zile se va finaliza centura ocolitoare de la Potlogi. Avantajul  major este că mașinile de mare tonaj vor ieși pe aceste drumuri care se duc în DJ 711, iar cealaltă bretea se duce la Autostrada București –Pitești. Vom scăpa de praful  din zona  culturilor agricole… Este un câștig și pentru mediu și pentru oamenii din comună pentru că aceste mașini de mare tonaj, la un moment dat, deranjează. Potlogi este o zonă circulată pentru că face legătura între Autostrada București - Pitești și DN 7 care este în modernizare… Este ușor de trecut de la A1 la DN 7, iar  localitatea noastră este cea de tranzit’’, ne-a declarat ieri viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Gabriel Purcaru, obiective importante privind infrastructura sanitară din Moreni
„La Moțăieni, proiectele și investițiile bat pasul pe loc”
George Rotaru poate să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni
Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu
Investiții masive în infrastructura rutieră
Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.

Marți, 21 mai 2024, s-a derulat a doua dezbatere dintre posibilii presedinți ai viitoarei Comisii Europene. Evenimentul a fost organizat de think tank-ul Brugel și prestigioasa publicație Financial Times. Tema principală a fost legată de dezvoltarea economică a UE. A fost a doua dezbatere de acest gen din acest sezon, după cea de la Maastricht.

La întrevederea de 75 de minute, începând cu ora 17.00 CET, au... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale