Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.10.2013 08:07

Deși apostrofat de parlamentarii liberali, președintele interimar al PNL Dâmbovița e certat cu ideea comunicării cu presa


A A

Tupeu marca Volintiru: “Ce faci, mă tragi de urechi? Nu știu ce ne-a oprit până acum să facem conferințe, vremea de afară!”

Tupeu marca Volintiru: “Ce faci, mă tragi de urechi? Nu știu ce ne-a oprit până acum să facem conferințe, vremea de afară!”
Parlamentarii Vasile Horga (st.) și Sorin Roșca Stănescu (dr.) dezaprobă public așa-zisa strategie a președintelui interimar Volintiru de a nu organiza conferințe de presă

ANDREI VASILIU


Conferința de presă susținută vineri, 11 octombrie a.c. de parlamentarii liberali Vasile Horga și Ion Pârgaru este o “intrare în normalitate” în privința comunicării cu presa, așa cum primul ne-a declarat în exclusivitate. Totuși, ieșirea din anormalitate a PNL Dâmbovița s-a făcut în absența președintelui interimar Mihai Volintiru.

 

 

Contactat telefonic, acesta nu a precizat motivul care l-a determinat să impună “strategia” tăcerii în organizația liberalilor dâmbovițeni:

“Dacă așteptați ca Volintiru să iasă în conferințe de presă, eu am anunțat că scopul meu nu este să ies în conferințe de presă. Mandatul meu nu este să stau în presa locală subiect de discuție, este să creez o organizație competitivă. Strategia noastră o stabilim noi și nu are nici o legătură cu presa. Ce faci, mă tragi de urechi? De vineri încolo vom face în fiecare săptămână conferințe de presă. Nu știu ce ne-a oprit până acum să facem conferințe, vremea de afară! Nu am avut în strategie să facem conferințe de presă”, ne-a declarat iritat președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru.

 

 

Senatorul Sorin Roșca Stănescu: 

“Nu mă simt confortabil lângă dl Volintiru”


“Strategia” de a nu organiza conferințe de presă nu este agreată în interiorul partidului, dovadă stând afirmațiile cu care tocmai parlamentarii PNL Dâmbovița “îl trag de urechi” pe interimarul Mihai Volintiru.

“Nu este deloc în ordine ceea ce se întâmplă. Încerc să mă implic în colegiu ca parlamentar și o fac insistent și consistent, dar din păcate, nu mă simt confortabil lângă dl Volintiru, așa că nu mă implic în conducerea organizației”, ne-a declarat senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu într-o intervenție telefonică.

Deputatul Ion Pârgaru ne-a pasat problema purtătorului de cuvânt al PNL Dâmbovița, Gabriel Cristache, care la conferința de presă a refuzat să facă orice declarație și, mai mult decât atât, a părăsit sala, în stilul prietenului său de la PDL, primarul Gabriel Boriga!

Gabriel Cristache (foto stânga) a refuzat să facă orice declarație
și, mai mult decât atât, a părăsit sala

 

În schimb, deputatul PNL Vasile Horga și-a exprimat deschis nemulțumirea.

„A fost o perioadă în care s-a hotărât să fie întreruptă această activitate. Nu a fost o anume explicație. La noi a fost o permanență faptul că nu au fost organizate, după alegeri, aceste conferințe. Dar vom intra în normalitate. Până acum era o anormalitate, pentru că suntem o organizație care acționează în spațiul public și trebuie să ieșim cu mesaje în public”, ne-a precizat telefonic deputatul liberal Vasile Horga.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale