Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.07.2013 08:18

Mâine, 13 iulie, în Dâmbovița


A A

Convocare la USL: PSD și PC vin, PNL e în... concediu

Convocare la USL: PSD și PC vin, PNL e în... concediu
Adrian Țuțuianu, președinte PSD și copreședinte USL, se va întâlni doar cu președintele PC, Cătălin Olteanu. Mihai Volintiru, președintele PNL, a refuzat invitaț

❚ Ca urmare a ceea ce s-a întâmplat în ședința CLM din 9 iulie, unde s-a format ad-hoc alianța PNL-PDL-PPDD care ia hotărâri nelegale, președintele PSD și copreședinte USL Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a convocat colegii de la PNL și PC la discuții și analize ❚ Întâlnirea de mâine va avea însă loc numai între PSD și PC, deoarece interimarul de la PNL, Mihai Volintiru, după ce s-a ocupat de crearea unei majorități „de interes”, a plecat într-un concediu prelungit ❚ Adrian Țuțuianu va amâna astfel discuția cu PNL, până se încheie vacanța șefului liberal pe care îl acuză că a aplicat regula „mușcă și fugi” și încearcă să atragă în PNL „implanturi nefericite”, cu aluzie la membri sau oameni de casă ai PDL

 

 

 

Ca urmare a ceea ce s-a întâmplat în ultimele ședințe ale CLM Târgoviște, unde s-a format o alianță PDL-PNL-PPDD care i-a hotărâri ilegale, copreședintele USL și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a convocat pentru mâine, 13 iulie a.c., o întâlnire în cadrul Uniunii Social Liberale cu liderii județeni ai celorlalte două partide din componența Uniunii, PNL și PC.

 

Invitația la discuții a fost deja lansată, numai că președintele Adrian Țuțuianu s-a lovit de refuzul liderului interimar al PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru, care se pare că după ce s-a ocupat de crearea unei majorități în CLM și s-a văzut cu interesele rezolvate, a intrat într-un concediu prelungit din care nu se vrea deranjat. Așadar, PSD se întâlnește mâine doar cu PC.

 

„După ce dl Volintiru va veni bronzat și mai relaxat,

vom discuta și cu PNL”

Liderul social-democraților, Adrian Țuțuianu, avertizează însă că nu va trece cu vederea „manevrele” pe care președintele interimar al PNL, Mihai Volintiru, le face pe la colțuri și prin cârciumi împotriva USL: „I-am convocat pe domnul Volintiru și pe domnul Cătălin Olteanu, împreună cu delegații ale celor două partide pentru sâmbătă, la ora 10.00. Am primit un răspuns de la domnul Cătălin Olteanu care mi-a spus că e disponibil oricând până pe data de 24, apoi pleacă în concediu. Domnul Volintiru mi-a comunicat că dânsul are un concediu ceva mai lung, începând cu a doua zi după ce a făcut majoritatea asta care dinamitează USL-ul până pe data de 27, după data de 27 vine să ne vedem. A aplicat regula: «mușcă și fugi». O să mă întâlnesc cu cei din Partidul Conservator. Eu am o relație foarte bună cu toată lumea, domnul Volintiru nu înțelege foarte exact pentru că dânsul nu are experiență, nici politic și nu a fost nici candidat. Oamenii au votat USL, printre altele, pentru că nu au mai dorit să vadă în anumite poziții publice pe cei din PDL. În al doilea rând, oamenii ne-au votat să lucrăm împreună și nu alături de PDL sau de alte partide politice. Dânsul nu înțelege lucrurile acestea și încearcă să-și construiască o organizație, spune dânsul, a PNL cu tot felul de implanturi nefericite. Asta este situația reală și nu putem agrea asemenea lucruri. Nu ne-au votat cetățenii din Dâmbovița ca să-l ținem pe Tolea la Direcția Sanitar Veterinară sau să ținem actuala directoare a Casei de Asigurări de Sănătate, pe care și-a asumat-o tot domnul Volintiru, sau să-l ținem pe directorul Secției de Drumuri Naționale, care a fost candidat la PDL, sau să-l promovăm în funcția de director general la Compania de Apă pe domnul Folescu. Nu de asta ne-au votat oamenii. (…) Mă voi întâlni cu PC, vom discuta despre cum funcționează USL-ul, ce probleme avem de rezolvat împreună și după ce domnul Volintiru va veni bronzat și mai relaxat vom discuta și cu PNL”, a declarat președintele PSD, Adrian Țuțuianu.

 

 

 

Ana Maria Popescu | [email protected]



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale