Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.12.2013 08:14

Între liberalii dâmbovițeni se reaprinde scandalul excluderilor


A A

Primarul Dănuț Bădău, demis de la șefia PNL Pucioasa

Primarul Dănuț Bădău, demis de la șefia PNL Pucioasa
Dănuț Bădău a spus că va contesta decizia și crede că a fost demis fiindcă și-a propus să-l detroneze pe Mihai Volintiru, candidând la șefia PNL Dâmbovița la viitoarele aleger

❚ Volintiru vrea să conducă tot: el va fi președinte interimar al PNL Pucioasa, deși este și președintele interimar al PNL Dâmbovița, lucru care este interzis de statutul PNL, potrivit surselor noastre

 

ANDREI VASILIU


Conducerea PNL Dâmbovița a luat la sfârșitul săptămânii trecute decizia de a-l demite pe primarul Pucioasei, Dănuț Bădău, din funcția de președinte al organizației orăneșești a liberalilor. BPJ al PNL Dâmbovița, condus de Mihai Volintiru, a hotărât, de asemenea, și dizolvarea Biroului Politic Local al liberalilor pucioseni, dar și al celui de la Potlogi. Motivul demiterii lui Dănuț Bădău ar fi „activitatea ineficientă” și „necomunicarea cu structurile județene ale partidului”.

 

Asta deși Bădău este singurul primar PNL din Dâmbovița. Până la constituirea unui nou birou, interimatul organizației va fi asigurat de Mihail Volintiru, președintele PNL Dâmbovița, în ciuda acuzațiilor potrivit cărora măsura ar fi contrară statutului PNL, care nu permite deținerea a două funcții de conducere în partid în același timp.

 

Citat de un site local de știri, primarul Pucioasei, Dănuț Bădău, a anunțat că va contesta decizia și crede că a fost demis fiindcă și-a propus să candideze la șefia PNL Dâmbovița, devenind incomod pentru președintele interimar Mihai Volintiru. Vom reveni cu amănunte și declarații.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale