02.12.2013 08:14

Primarul Dănuț Bădău, demis de la șefia PNL Pucioasa

Primarul Dănuț Bădău, demis de la șefia PNL Pucioasa
Galerie foto

❚ Volintiru vrea să conducă tot: el va fi președinte interimar al PNL Pucioasa, deși este și președintele interimar al PNL Dâmbovița, lucru care este interzis de statutul PNL, potrivit surselor noastre

 

ANDREI VASILIU


Conducerea PNL Dâmbovița a luat la sfârșitul săptămânii trecute decizia de a-l demite pe primarul Pucioasei, Dănuț Bădău, din funcția de președinte al organizației orăneșești a liberalilor. BPJ al PNL Dâmbovița, condus de Mihai Volintiru, a hotărât, de asemenea, și dizolvarea Biroului Politic Local al liberalilor pucioseni, dar și al celui de la Potlogi. Motivul demiterii lui Dănuț Bădău ar fi „activitatea ineficientă” și „necomunicarea cu structurile județene ale partidului”.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Asta deși Bădău este singurul primar PNL din Dâmbovița. Până la constituirea unui nou birou, interimatul organizației va fi asigurat de Mihail Volintiru, președintele PNL Dâmbovița, în ciuda acuzațiilor potrivit cărora măsura ar fi contrară statutului PNL, care nu permite deținerea a două funcții de conducere în partid în același timp.

 

Citat de un site local de știri, primarul Pucioasei, Dănuț Bădău, a anunțat că va contesta decizia și crede că a fost demis fiindcă și-a propus să candideze la șefia PNL Dâmbovița, devenind incomod pentru președintele interimar Mihai Volintiru. Vom reveni cu amănunte și declarații.