Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.10.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Regulile devin mult mai dure

Regulile devin mult mai dure

Într-o perioadă în care pandemia face zilnic sute de victime la nivel național, orice altă activitate își pierde din importanță. Într-un moment în care ne pierdem apropiați, cunoscuți sau cunoștințe, e greu să-ți menții concentrarea în alte direcții. Și totuși, sportul merge mai departe, chit că s-au înăsprit interdicțiile, însă viitorul nu sună deloc bine.

Cu excepția cluburilor profesioniste, care dispun de bugete ceva mai importante, sportul amator și cel juvenil riscă să se blocheze din nou, într-un moment în care și-a reluat activitatea la intensitate maximă. Speriați, bulversați și chiar iritați, oamenii primesc cu tot mai multă nemulțumire hotărârile impuse la nivel național și le comentează în fel și chip. E un moment greu și pentru conducătorii de instituții, obligați să se supună legii, dar și să reziste opiniilor tot mai vocale ale celor implicați în diverse activități.

Situația este una delicată pe toate planurile, însă regulile trebuie respectate, altfel va degenera și mai urât. Până la noi ordine, sportul merge mai departe cum poate, încercând să mai câștige o etapă, două, trei... Reveniți în activitate, mulți nu concep că ea se poate închide din nou. Poate că nu va fi așa, însă regulile devin mult mai dure, iar costurile mai mari. Să fim sănătoși oameni buni!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Experiență interesantă
Chindia merită respect
Arbitrajul batjocură, un semn rău pentru Chindia
Sportiv, contăm la nivel național
Luptă în trei pentru titlul județean
Discursul lui Marco Dulca
Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine
La ce poate spera Chindia?
Moment istoric pentru fotbalul dâmbovițean
Sporturile de sală, în regres
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale