22.10.2021 00:11

Regulile devin mult mai dure

Regulile devin mult mai dure
Galerie foto

Într-o perioadă în care pandemia face zilnic sute de victime la nivel național, orice altă activitate își pierde din importanță. Într-un moment în care ne pierdem apropiați, cunoscuți sau cunoștințe, e greu să-ți menții concentrarea în alte direcții. Și totuși, sportul merge mai departe, chit că s-au înăsprit interdicțiile, însă viitorul nu sună deloc bine.

Cu excepția cluburilor profesioniste, care dispun de bugete ceva mai importante, sportul amator și cel juvenil riscă să se blocheze din nou, într-un moment în care și-a reluat activitatea la intensitate maximă. Speriați, bulversați și chiar iritați, oamenii primesc cu tot mai multă nemulțumire hotărârile impuse la nivel național și le comentează în fel și chip. E un moment greu și pentru conducătorii de instituții, obligați să se supună legii, dar și să reziste opiniilor tot mai vocale ale celor implicați în diverse activități.

Situația este una delicată pe toate planurile, însă regulile trebuie respectate, altfel va degenera și mai urât. Până la noi ordine, sportul merge mai departe cum poate, încercând să mai câștige o etapă, două, trei... Reveniți în activitate, mulți nu concep că ea se poate închide din nou. Poate că nu va fi așa, însă regulile devin mult mai dure, iar costurile mai mari. Să fim sănătoși oameni buni!

 

 

Costin Mihai