Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2021 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine

Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine

Fotbalul dâmbovițean arată o nouă față în mandatul lui Ciprian Prisăcaru ca președinte al Asociației Județene de Fotbal. Acesta și-a format o echipă interesantă, are colegi alături de care încearcă să crească imaginea fotbalului mic din județul nostru, care a fost afundat în mocirlă în timpul vechii conduceri. Lucrurile arată mai bine, nu s-au mai înregistrat evenimente de gravitatea celor din anii trecuți, echipele își văd în linii mari de joc, singurele reclamații care mai apar fiind cele legate de arbitraje.

Nivelul ligilor pare în creștere, iar lupta pentru primele locuri ale clasamentelor este una interesantă atât la Liga a 4-a, cât și în Liga a 5-a și a 6-a. AJF Dâmbovița nu s-a implicat doar la nivelul competițiilor județene, ci și în alte competiții, destinate atât seniorilor, vezi Cupa Regiunilor, dar și juniorilor, acolo unde urmează Cupa Satelor. Fotbalul dâmbovițean are nevoie de astfel de competiții, pentru a scoate capul la lumină și pentru a începe să conteze din nou în sportul rege. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar ele merg în direcția potrivită, important este că există interes atât din partea AJF, cât și din partea echipelor, dar și a iubitorilor de fotbal, care s-au înscris și încă se mai înscriu atât la cursurile pentru a urma o carieră în arbitraj, dar și la cele destinate celor care își doresc să obțină Licența C UEFA.

Rezultatele acestor acțiuni nu se cunosc acum, dar vor avea efect peste ceva timp, iar fotbalul dâmbovițean va avea de câștigat. De luni bune, capitolele la care AJF Dâmbovița punctează cel mai mult sunt cele de comunicare și imagine. Deciziile importante sunt transmise rapid, la fel și scorurile înregistrate în competițiile de seniori, ba chiar au fost și meciuri și conferințe de presă ori trageri la sorți transmise în direct prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine din toate punctele de vedere, echipele sau jucătorii care greșesc sunt sancționați, indiferent de nume, iar asta nu poate decât să ne bucure, pentru că doar în acest mod lucrurile pot merge în direcția corectă. Acest județ are potențial, este nevoie de o colaborare cât mai bună între asociație și echipe, pentru ca Dâmbovița să se ridice de la pământ, acolo unde a fost lăsată de vechea conducere.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ce urmează pentru fotbalul morenar?
Sărmanii atleți
Șansa lui Neguț
Neguț, un exemplu de urmat
Pițian și-a dat seama că a greșit
Ai plecat și tu, Mircea!
Chindia poate mai mult
Echipele au de suferit din cauza arbitrilor
Luptă frumoasă în Liga a 4-a
Stăpânii sportului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale