Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.04.2024 00:17

„În acest domeniu nu sunt toate fiscalizate așa cum trebuie”


A A

Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare

Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare

*„Vor fi notificați, sunt monitorizați astfel încât să fiscalizăm toate veniturile din aceste prestări de servicii”

 

Saloanele de înfrumusețare au intrat  în vizorul organelor fiscale atât la nivel național, cât și la nivel județean! Semnalul de alarmă a fost tras recent de către directorul executiv al  Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița, Emilian Rusu la recenta ședință de Colegiu Prefectural Dâmbovița. Șeful fiscului local susține că aceste activități au intrat în monitorizarea instituției pe care o conduce pentru că nu respectă  legislația privind fiscalizarea veniturilor obținute.

„Unul din  programele pe care le avem acum este verificarea veniturilor din activitățile de înfrumusețare corporală, de îngrijire corporală. Știm cu toții foarte bine că în acest domeniu nu sunt toate  fiscalizate așa cum trebuie, nu se emit bonuri fiscale și atunci noi am început să monitorizăm foarte atent aceste activități. Am identificat un număr de 40.000 de contrubuabili la nivel național, iar în județul Dâmbovița sunt peste 50 de agenți economici. Vor fi notificați, sunt monitorizați astfel încât să fiscalizăm toate veniturile din aceste prestări de servicii. Este foarte important pentru noi”, a semnalat directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița, Emilian Rusu, la Colegiul Prefectural Dâmbovița. Prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, i-a atras atenția șefului fiscului județean să nu-i piardă din vedere pe marii evazioniști. „Eu sunt sigură că dumneavoastră veți fi cu ochii pe marii evazioniști, pe cei care fac evaziune”.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pe cine trimitem la Strasbourg?
Proiecte majore pentru dezvoltarea infrastructurii de transport
Sute de amenzi rutiere aplicate de polițiști
Prejudiciu de 1.460 mii lei la 4 societăți
Digitalizarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște
Euro-orașul 2040
Inaugurare ministerială la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște
Premierul Marcel Ciolacu și conducerea CJD, pe șantierul DN 7 Bâldana – Titu
Ședință extraordinară CJD cu proiecte de investiții
Centrul de Transfuzie Dâmbovița a spus adio crizei de sânge


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pe cine trimitem la Strasbourg?

„Clasa politică” a neamului românesc n-a învățat nimic, dar absolut nimic în cele peste trei decenii de „democrație originală” instaurată pe meleagurile noastre după decembrie 1989. Și pare-se, nici n-are de gând să învețe. Și un exemplu, iată, ni-l oferă listele de partid pentru alegerile europarlamentare. Staff-urile de partid, pentru a obține cât mai multe voturi, s-au năpustit prin lumea artei,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale