Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2024 00:18

Ieri, pentru a inspecta stadiul lucrărilor de extindere la patru benzi,


A A

Premierul Marcel Ciolacu și conducerea CJD, pe șantierul DN 7 Bâldana – Titu

Premierul Marcel Ciolacu și conducerea CJD, pe șantierul DN 7 Bâldana – Titu

*Cu sprijinul Guvernului, urmează să înceapă și lucrările de extindere la patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, în lungime de 44 de kilometri, cu o valoare a proiectului de aproximativ un miliard de lei * În plus, a fost semnat un contract de proiectare și execuție pentru modernizarea celor 58,8 kilometri ai DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia

 

Vizita premierului Marcel Ciolacu în județul Dâmbovița a început de la șantierul de lucru ce privește reabilitarea și extinderea la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. Primul-ministru al României a fost întâmpinat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște - Daniel Cristian Stan, prefectul județului - Claudia Gilia, secretarul de stat în Ministrul Transporturilor și Infrastructurii - Ionuț Săvoiu și parlamentarii dâmbovițeni.

Proiectul de modernizare a celor 21,4 kilometri ai drumului, așteptat de comunitate încă din 2007, implică o investiție de aproximativ 242 de milioane de lei. În plus față de extinderea la patru benzi, proiectul include și construcția a patru poduri noi, reabilitarea a trei poduri existente, precum și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți ale drumului.

Cu sprijinul Guvernului, urmează să înceapă și lucrările de extindere la patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, în lungime de 44 de kilometri, cu o valoare a proiectului de aproximativ un miliard de lei. În plus, a fost semnat un contract de proiectare și execuție pentru modernizarea celor 58,8 kilometri ai DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia.

Modernizarea acestor peste 124 de kilometri de drumuri naționale care traversează județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, având un impact economic major asupra întregii regiuni.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale