Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2024 00:17

Ieri,


A A

Ședință extraordinară CJD cu proiecte de investiții

Ședință extraordinară CJD cu proiecte de investiții

*Cele mai multe proiecte au vizat adoptarea unor asocieri între Consiliul Județean Dâmbovița și unități administrativ teritoriale din județ pentru realizarea unor investiții de interes local prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

 

Ședință extraordinară de vară... la Consiliul Județean Dâmbovița, cu aleși puțini în sală și proiecte multe! 21 de consilieri județeni, din totalul de 34, au participat ieri la ședința extraordinară a CJD care a avut pe ordinea de zi 57 de proiecte de hotărâre, ultimul fiind suplimentat pe ultima sută de metri. Ședința a fost condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan, care i-a avut alături pe vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, pe secretarul general al județului, Dan Popa, Instituția Prefectului fiind reprezentată de prefectul Claudia Gilia.

Ordinea de zi a fost epuizată într-un timp relativ scurt, toate proiectele fiind aprobate cu unanimitate și majoritate de voturi de consilierii județeni prezenți în sală. Cele mai multe proiecte, 43 la număr, au vizat adoptarea  unor asocieri între Consiliul Județean Dâmbovița și unități administrativ teritoriale din județ pentru realizarea unor investiții de interes local prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

După adoptarea asocierilor s-a supus la vot și „proiectul de hotărâre cu privire la repartizarea creditelor bugetare și a creditelor de angajament aferente obiectivelor de investiții realizate în asociere/ parteneriat cu unitățile administrativ teritoriale  din județ, finanțate de către CJD prin transferuri de capital, în baza Programului Județean de Dezvoltare Locală aferent anului 2024”. Referitor la acest punct, președintele CJD, Corneliu Ștefan a declarat că „toată lumea a primit aceeași sumă, ca să nu fie ceartă”.

Tot la ședința extraordinară de ieri s-au adoptat și două proiecte pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, ambele vizând investiția „Reabilitarea, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe din cadrul SJUT”. De asemenea, aleșii județeni au votat și alocarea fondurilor publice pentru finanțarea din bugetul județului Dâmbovița a programelor sportive de performanță „Promovarea sportului de performanță”, sesiunea I 2024.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale