Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2024 00:13

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit la Târgoviște despre...


A A

Digitalizarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Digitalizarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

*„Sunt 100 spitale, inclusiv spitalul de la Târgoviște, care vor fi digitalizate. Fiecare spital a primit în jur de un milion de euro”

 

Digitalizarea spitalelor este o etapă importantă în procesul de modernizare a sistemului de sănătate românesc! Un spital digital este un spital care a adoptat tehnologiile informatice și digitale pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale oferite, dar și pentru a eficientiza procesele interne. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a declarat recent  la Târgoviște că 100 de spitale din România, inclusiv Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, vor intra în proces  de digitalizare. În acest sens fiecare unitate medicală a primit aproximativ un milion de euro pentru demararea procedurilor specifice digitalizării.     

„Sunt 100 spitale, inclusiv spitalul de la Târgoviște, care vor fi digitalizate. Fiecare spital a primit în jur de un milion de euro. În plus digitalizăm toate instituțiile aflate în subordinea Ministerului Sănătății, inclusiv direcțiile de sănătate publică iar această digitalizare presupune pe de o parte achiziția de medicamente, de servere și integrarea într-un soft astfel încât informația să putem să o avem cuantificabilă și observabilă în timp real. Referitor la spitalele regionale, pentru prima dată prin anii  2005-2006 a fost lansat acest proiect. Noi le construim dar  sunt foarte mulți  miniștri, inclusiv de la alte partide politice, care trebuie  întrebați de ce nu au construit spitale regionale până acum”, a declarat la Târgoviște  ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale