Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2024 00:16

Inspectorii fiscali de la AJFP Dâmbovița au identificat, în urma unor controale inopinate...


A A

Prejudiciu de 1.460 mii lei la 4 societăți

Prejudiciu de 1.460 mii lei la 4 societăți

*Pentru acestea au fost încheiate procese verbale care au fost transmise organelor de urmărire penală

 

În perioada  01.01.2024 - 31.03.2024 organele de inspecție fiscală din Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Dâmbovița au acordat o atenție deosebită acțiunilor de verificare a documentelor pentru stabilirea corectă a situației fiscale a contribuabilului sau plătitorului, în vederea creșterii gradului de conformare voluntară. Cu acest prilej au fost verificați 121 contribuabili/plătitorii  (69 persoane juridice și 52 persoane fizice respectiv întreprinderi individuale și familiale) și au fost emise 73 decizii de impunere fiind astfel stabilite debite suplimentare în sumă totală de 420 mii lei.

Tot în aceași perioadă, inspectorii fiscali au efectuat controale inopinate sau constatări la fața locului. Referitor la acest aspect organele de inspecție fiscală au efectuat 96 de verificări, la contribuabilii aflați în aria de competență, pentru verificarea realității și legalității operațiunilor economice realizate de aceștia, urmare a solicitărilor dispuse de conducerea ANAF, precum și a solicitărilor transmise de alte instituții sau de  alte  structuri  din cadrul DGRFP/ AMAVS. 

Potrivit directorului Administrației Finanțelor Publice Dâmbovița, Emilian Rusu pentru 4 societăți la care s-a estimat un prejudiciu în sumă totală de 1.460 mii lei au fost încheiate procese verbale care au fost transmise organelor de urmărire penală. Totodată, potrivit prevederilor art. 121^1 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, au fost emise 105 notificări de conformare, stabilindu-se un cuantum al obligațiilor fiscale în sumă de 503 mii lei.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024
„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”
Întreruperi de energie electrică programate


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale