Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2024 00:18

Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit...


A A

Daruri elevilor participanți la proiectul „Învăț să mă protejez”

Daruri elevilor participanți la  proiectul „Învăț să mă protejez”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a participat miercuri, 22 mai 2024, în calitate de colaboratoare, la desfășurarea proiectului „Învăț să mă protejez”. Acesta a fost organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, precum și în colaborare cu Penitenciarul Mărgineni și Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște.

 La concurs au participat câte 4 elevi de clasa a IX-a, de la colegiile  naționale: „Nicolae Titulescu” din  Pucioasa, „Ienăchiță Văcărescu” și „Constantin Carabella” din Târgoviște, precum și „Vladimir Streinu” din Găești. Temele abordate în proiect au fost: traficul și consumul ilicit de droguri, traficul de  persoane, criminalitate informatica, bulliyng-ul, violența și violența domestică, sănătatea reproducerii și bolile cu transmitere sexuală.

 La finalul concursului, elevii au primit diplome și daruri din partea organizatorilor,  Arhiepiscopia Târgoviștei oferindu-le, prin intermediul Pr. Cristian Oancea, Consilier Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei, cărți de rugăciuni, jocuri de societate cu scriitori români și dulciuri.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale