Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.06.2024 00:18

Ieri, între CCIA Dâmbovița și CECCAR - filiala Dâmbovița s-a semnat…


A A

Protocol de colaborare pentru sprijinirea mediului de afaceri

Protocol de colaborare pentru sprijinirea mediului de afaceri

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan și președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați Dâmbovița  au semnat ieri un protocol de colaborare strategică, menit să întărească sprijinul oferit mediului de afaceri din județul Dâmbovița. Evenimentul a avut loc la sediul CECCAR - filiala Dâmbovița, în prezența reprezentanților ambelor organizații, precum și reprezentanți media.

La semnarea protocolului au participat din partea Camerei de Comerț Dâmbovița și Ștefania Stroică - Director General, Simona Dodan  - Specialist Relații Publice, Comunicare - PR și din partea CECCAR filiala Dâmbovița: Marijana Buță - Vicepreședinte, Doina leuștean - Director Executiv, Aurel Goglea, Alina Neculaescu Zotic - membri în Consiliul filialei, Gabriela Anghel - Expert Contabil și membră a Camerei de Comerț Dâmbovița. Protocolul  completează  și extinde strânsa colaborare care există  între cele două instituții, încă  din anul 2020. Din calitatea sa de  antreprenor, dar și ca președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan a ținut să sublinieze că CECCAR este o instituție nu numai utilă ci chiar vitală pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea corectă a mediului antreprenorial.

„În cadrul protocolului, ca și obiectiv, avem și identificarea unor oportunități de finanțare pentru mediul de afaceri din județul Dâmbovița, precum și schimbul de informații între cele două părți în vederea diseminării prin diferite canale fie ele de social media, comunicarea informațiilor de interes pentru profesioniștii contabili de la nivel județean și pentru mediul de afaceri, dar și promovarea standardelor de calitate și a eticii profesionale în practica contabilă și în afaceri în vederea sprijinirii încrederii investitorilor”, a declarat președintele Consiliului Filialei Dâmbovița a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Raluca Mihaela Mircea.

„Cred că a avea  partener CECCAR-ul nu numai că este bine, ci este chiar obligatoriu. Împreună lucrăm cu companiile și antreprenorii și cred că trebuie să avem grijă de ei astfel încât să treacă prin greutățile care apar an de an. Am toată speranța că vom avea în continuare o colaborare foarte bună. Mulțumesc pentru colaborare pe care am avut-o până acum și Doamne ajută în continuarE”, a transmis președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale