Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.06.2024 00:18


A A

Lucrări intense la Grădinița „Prichindel” din Pucioasa

Lucrări intense la Grădinița „Prichindel” din Pucioasa

Educația continuă să fie o prioritate pentru administrația locală din Pucioasa, iar lucrările de la Grădinița „Prichindel” se desfășoară în ritm susținut. În locul vechii clădiri, care nu mai corespundea standardelor europene, va fi construit un nou corp modern ce va include șapte săli de clasă.

Noul imobil va dispune de dormitoare pentru copiii din cele șapte grupe care vor beneficia de program prelungit. Primarul Constantin Ana a subliniat că arhitectura clădirii este deosebită, incluzând un amfiteatru pentru evenimente cultural-artistice. Proiectul mai prevede amenajarea unui loc de joacă situat sub nivelul construcției, conform unui plan bine gândit, a adăugat edilul.

Investiția, finanțată prin Axa 13 a Programului Operațional Regional (POR), are o valoare de 20 de milioane de lei. Cei 200 de copii de la Grădinița „Prichindel” au fost relocați în spații tip container, care dispun de toate condițiile necesare desfășurării activităților educaționale. Acestea sunt situate pe strada Nufărului, în centrul orașului, lângă sediul Primăriei Pucioasa.

Primarul Constantin Ana a anunțat că, prin POR, vor fi reabilitate și alte două grădinițe cu program prelungit, precum și biblioteca orășenească. Totodată, programul include lucrări pentru infrastructura stradală, cum ar fi reabilitarea trotuarelor, amenajarea de noi spații verzi și înlocuirea iluminatului public. Edilul a subliniat că educația a fost mereu în atenția actualului executiv al Primăriei Orașului Pucioasa și că investițiile în dezvoltarea infrastructurii educaționale vor continua.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale