Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.06.2024 00:13

La Halta Teiș, a fost turnată...


A A

Prima porțiune de asfalt pentru refacerea DJ 712 Târgoviște - Pucioasa

Prima porțiune de asfalt pentru refacerea DJ 712 Târgoviște - Pucioasa

*„Lotul 1 este finanțat prin cel mai mare contract din istoria ADR Sud-Muntenia, primul de altfel din regiune pe Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027”

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat ieri că, la Halta Teiș, s-a turnat  prima porțiune de asfalt din proiectul de modernizare a drumului județean DJ 712 Târgoviște - Șotânga –Vulcana Pandele – Brănești – Pucioasa, Lotul 1. Potrivit acestuia, lucrările se desfășoară conform graficului stabilit, iar până ieri s-au configurat accese la proprietăți, au fost montate borduri și, pe anumite porțiuni, a fost amenajat sistemul de scurgere a apelor.

„Valoarea investiției pe acest tronson se ridică la aproximativ 101.000.000 lei (cu TVA), iar la finalizarea lucrărilor, de la Târgoviște până la Pucioasa, vom avea: -Două straturi de asfalt pe 15,77 km de drum; -26.000 mp de trotuare; -18 km de șanțuri din beton; -1,5 km rigole de acostament; -8,7 km rigole carosabile acoperite; -2.000 de accese la proprietăți; -Demolarea și construirea unui pod nou în Șotânga; -Reabilitarea și modernizarea altor două poduri de pe traseu; -Amenajarea a 36 de stații de autobuz. Lotul 1 este finanțat prin cel mai mare contract din istoria ADR Sud-Muntenia, primul de altfel din regiune pe Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027. Valoarea întregului proiect, «Dezvoltarea infrastructurii de transport județean DJ712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga - Târgoviște) – Lotul 2, DJ 720C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ702A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN1A) – Lotul 3», este de aproximativ 64.200.000 de euro, sumă ce va fi investită în modernizarea a 59,8 km de drumuri județene!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale