Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2021 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Competiții bifate în premieră

Competiții bifate în premieră

Cupa Regiunilor sau Cupa Satelor sunt doar două dintre competițiile despre care se vorbește mai nou în fotbalul dâmbovițean, chit că ele au fost implementate de ani buni la nivelul Federației Române de Fotbal. Iată că, în ciuda contextului pandemic delicat, AJF Dâmbovița a înscris în premieră o selecționată la Cupa Regiunilor și încearcă să organizeze chiar și o competiție județeană pentru Cupa Satelor.

Marius Rotaru și Florin Anton, antrenorii desemnați să se ocupă de Selecționata AJF Dâmbovița, au anunțat lotul prealabil de 30 de jucători, dintre care 28 provin de la Liga a 4-a, unul de la Liga a 5-a și unul de la Liga a 6-a. Așa cum era normal, primele două clasate din primul eșalon fotbalistic județean, Roberto Ziduri și Străjerii Târgoviște, oferă cei mai mulți jucători selecționați.

Cât privește Cupa Satelor, au început să se înscrie echipe, iar competiția se poate organiza la nivel județean, dacă numărul acestora va atinge cifra 8, până pe 29 octombrie. Obiectiv ce pare realizabil, pentru a mai bifa o premieră la nivelul fotbalului dâmbovițean. Altfel, Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița își modifică constant componența, ultimul votat fiind Cătălin Tănase, directorul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, ca reprezentant al cluburilor cu activitate de copii și juniori.

Să sperăm că fotbalul va putea continua, la toate nivelurile, de la profesioști, la amatori, și de la seniori, la juniori. 

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale