21.10.2021 00:12

Competiții bifate în premieră

Competiții bifate în premieră
Galerie foto

Cupa Regiunilor sau Cupa Satelor sunt doar două dintre competițiile despre care se vorbește mai nou în fotbalul dâmbovițean, chit că ele au fost implementate de ani buni la nivelul Federației Române de Fotbal. Iată că, în ciuda contextului pandemic delicat, AJF Dâmbovița a înscris în premieră o selecționată la Cupa Regiunilor și încearcă să organizeze chiar și o competiție județeană pentru Cupa Satelor.

Marius Rotaru și Florin Anton, antrenorii desemnați să se ocupă de Selecționata AJF Dâmbovița, au anunțat lotul prealabil de 30 de jucători, dintre care 28 provin de la Liga a 4-a, unul de la Liga a 5-a și unul de la Liga a 6-a. Așa cum era normal, primele două clasate din primul eșalon fotbalistic județean, Roberto Ziduri și Străjerii Târgoviște, oferă cei mai mulți jucători selecționați.

Cât privește Cupa Satelor, au început să se înscrie echipe, iar competiția se poate organiza la nivel județean, dacă numărul acestora va atinge cifra 8, până pe 29 octombrie. Obiectiv ce pare realizabil, pentru a mai bifa o premieră la nivelul fotbalului dâmbovițean. Altfel, Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița își modifică constant componența, ultimul votat fiind Cătălin Tănase, directorul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, ca reprezentant al cluburilor cu activitate de copii și juniori.

Să sperăm că fotbalul va putea continua, la toate nivelurile, de la profesioști, la amatori, și de la seniori, la juniori. 

 

 

Costin Mihai