Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.05.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Punctaj maxim și indirecte favorabile

Punctaj maxim și indirecte favorabile

Se întâmplă lucruri frumoase în sportul dâmbovițean, cu performanțe pe care fiecare încearcă să le promoveze cum poate mai bine, însă interesul este concentrat în acest moment pe misiunea Chindiei de a se menține în Liga 1. Sunt medalii la sporturi individuale, calificări la turnee finale sau clasări pe podium la echipe, pe diverse discipline, eclipsate ca impact de uriașul impact pe care îl provoacă la nivel local Chindia Târgoviște.

Pentru publicul sportiv dâmbovițean, locul 1, 2 sau 10 la volei, aeromodelism ori radioamatorism contează mai puțin, ritmul inimii crește cu adevărat doar atunci când joacă echipa lui Emil Săndoi. Chiar dacă foarte mici, șansele Chindiei de a evita barajul ce poate duce către liga secundă pot crește în cazul unui succes la Sepsi, coroborat cu un rezultat rău al Mioveniului la UTA.

Cronologic, e invers, pentru că argeșenii vor juca sâmbătă la Arad, apoi vom vedea dacă mai există miză pentru partida de duminică, de la Sf. Gheorghe. Calculele sunt simple, Chindia trebuie să obțin punctaj maxim (6) din duelurile cu Sepsi (d) și Gaz Metan (a), iar Mioveni să nu scoată mai mult de un punct din jocurile cu UTA (d) și Rapid (a). Cum nu depinde doar ea, formația târgovișteană așteaptă și ajutor indirect, cum a venit de la Botoșani, în ultima etapă, la Mioveni.

Echipa lui Săndoi a avut 3 puncte peste cea a lui Pelic la finalul sezonului regular, iar acum are 5 în minus, parcurs neașteptat și greu de digerat. Aspect care ar trebui să atenționeze chiar și în cazul unui eventual baraj, chit că se pleacă din poziția favoritei. Chindia a plecat ca favorită și în play-out, iar acum tremură și speră în minuni. E un moment foarte greu, așa că nu-și mai au rostul altercațiile din vestiar sau declarațiile gratuite, doar victoriile contează.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale