Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.03.2024 00:12

Pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM),


A A

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare

*Și satul Potlogi va beneficia de extinderea rețelelor de apă și canalizare dar numai acolo unde a mai rămas de efectuat astfel de lucrări

 

Prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), comuna Potlogi va beneficia în viitorul apropiat de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare în satele Vlăsceni, Pitaru (apă) și Românești (apă-canalizare)! Prezent la conferința de presă de la PSD Dâmbovița de la începutul acestei săptămâni, viceprimarul cu atribuții de primar al localității, Viorel Drăghici, a declarat că și satul Potlogi va beneficia de extinderea rețelelor de apă și canalizare dar numai acolo unde a mai rămas de efectuat astfel de lucrări.

„În proporție de 80% în satul Potlogi rețeaua de apă și canalizare este construită în acest moment având abonați și rețeaua în funcțiune.  Nu aș putea să uit de asocierile cu Consiliul Județean Dâmbovița. Un program de mare succes inițiat de președintele CJD, Corneliu Ștefan este PJDL  care a dus la dezvoltarea și modernizarea localităților... Noi am beneficiat de o asociere privind girația din centrul comunei, de scurgerea apelor, trotuare pe DJ 711A, o asociere în valoare de 1.200.000 lei. De asemenea în această săptămână începe construcția unei alte asocieri fiind vorba de DJ 711 A și DJ 711 D cu acces la proprietăți, cu șanțuri de scurgere ape pluviale, cu trotuare”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar al localității, Viorel Drăghici.

La final intervenției, edilul a mulțumit președintelui CJD, Corneliu Ștefan pentru că a fost  mereu aproape de toate inițiativele și proiectele UAT Potlogi și bineînțeles parlamentarilor social democrați din județ care susțin proiectele administrațiilor locale.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale