15.03.2024 00:12

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare

Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
Galerie foto

*Și satul Potlogi va beneficia de extinderea rețelelor de apă și canalizare dar numai acolo unde a mai rămas de efectuat astfel de lucrări

 

Prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), comuna Potlogi va beneficia în viitorul apropiat de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare în satele Vlăsceni, Pitaru (apă) și Românești (apă-canalizare)! Prezent la conferința de presă de la PSD Dâmbovița de la începutul acestei săptămâni, viceprimarul cu atribuții de primar al localității, Viorel Drăghici, a declarat că și satul Potlogi va beneficia de extinderea rețelelor de apă și canalizare dar numai acolo unde a mai rămas de efectuat astfel de lucrări.

„În proporție de 80% în satul Potlogi rețeaua de apă și canalizare este construită în acest moment având abonați și rețeaua în funcțiune.  Nu aș putea să uit de asocierile cu Consiliul Județean Dâmbovița. Un program de mare succes inițiat de președintele CJD, Corneliu Ștefan este PJDL  care a dus la dezvoltarea și modernizarea localităților... Noi am beneficiat de o asociere privind girația din centrul comunei, de scurgerea apelor, trotuare pe DJ 711A, o asociere în valoare de 1.200.000 lei. De asemenea în această săptămână începe construcția unei alte asocieri fiind vorba de DJ 711 A și DJ 711 D cu acces la proprietăți, cu șanțuri de scurgere ape pluviale, cu trotuare”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar al localității, Viorel Drăghici.

La final intervenției, edilul a mulțumit președintelui CJD, Corneliu Ștefan pentru că a fost  mereu aproape de toate inițiativele și proiectele UAT Potlogi și bineînțeles parlamentarilor social democrați din județ care susțin proiectele administrațiilor locale.

 

 

 

 

Violeta Stanciu