Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.07.2024 00:17

Ieri, în ședința de Guvern, o problemă majoră a fost remediată:


A A

Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu

Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu

*„Am primit un act adițional cu o continuare pentru 1 iulie 2024 – 31 decembrie 2024 care are finanțare numai pentru trimestrul al 3-lea”

 

Pe data de 30 iunie 2024 a expirat contractul medicilor de familie și din Ambulatoriu cu Casa de Asigurări de Sănătate! „Surpriza” neplăcută pregătită de guvernanți pentru această categorie de medici a fost prelungirea contractului de la 1 iulie 2024 până la 31 decembrie 2024, deci pe următoarele șase luni, dar cu finanțarea asigurată doar pentru trei luni, fapt care a provocat revolta medicilor respectivi care s-au văzut descoperiți financiar pe trimestrul IV.

„Am primit un act adițional cu o continuare pentru 1 iulie 2024 – 31 decembrie 2024 care are finanțare numai pentru trimestrul al 3-lea pentru toate cele trei (medicina primară, ambulatorie de specialitate și cabinetele stomatologice) care se află în contract cu Casa de Sănătate. Deci finanțarea este trecută doar pentru trimestrul 3 deși actul adițional este de la 1 iulie până la 31 decembrie 2024. Colegiul Medicilor a trimis tuturor medicilor afectați un mesaj care reprezintă de fapt obiecțiuni la acest act adițional. Noi sperăm că 1 octombrie nu o să însemne falimentul medicinei de ambulator din România”, ne-a semnalat ieri dr. Ileana Dumitrescu de la Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița.

Ultima oră! Ieri, premierul României, Marcel Ciolacu a declarat, la ședința de Guvern, că s-a asigurat finanțarea și pentru trimestrul al IV lea pentru medicina primară, Ambulatoriu și medici stomatogici!

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale