Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2024 00:13

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, anunță...


A A

Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu

Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu

*Ionuț Săvoiu a oferit detalii despre stadiul lucrărilor de modernizare și lărgire a DN 7 între Bâldana și Titu

 

Într-o declarație recentă, Ionuț Săvoiu a anunțat că proiectul de modernizare și lărgire a Drumului Național 7, care leagă Bâldana de Titu, este într-o fază avansată, atingând aproape 30% din stadiul general al lucrărilor. Secretarul de stat a subliniat că echipele de lucru se mobilizează intens pentru a respecta termenul limită de finalizare a investiției, stabilit pentru sfârșitul acestui an.

Proiectul de modernizare și lărgire la patru benzi pe DN7 între Bâldana și Titu este bine consolidat și se află într-o fază avansată. Stadiul lucrărilor se apropie de 30%, iar echipele lucrează din greu pentru a respecta termenul contractual de finalizare până la sfârșitul acestui an”, a declarat Ionuț Săvoiu.

Secretarul de Stat a menționat că, deși lucrările avansează conform planului, proiectul nu este lipsit de provocări. Printre problemele întâmpinate se numără gestionarea utilităților existente și soluționarea unor surprize neașteptate în teren. Cu toate acestea, Ionuț Săvoiu a asigurat că aceste obstacole sunt în curs de rezolvare și că proiectul se află pe un parcurs bun.

Ionuț Săvoiu a subliniat, de asemenea, că în zona de început a drumului, dinspre Bâldana, se poate observa deja conturul noului profil al drumului, iar relocările necesare au fost în mare parte finalizate. „Se vede un progres semnificativ dinspre Bâldana, unde noul profil al drumului începe să se contureze. Lucrările de relocare au avansat bine, și ne așteptăm ca în primăvară să vedem și mai multe progrese”, a adăugat secretarul de stat.

Un alt aspect important menționat de Ionuț Săvoiu a fost coordonarea între diferitele proiecte de infrastructură. „În Lungulețu, se lucrează la suprapunerea între Programul Operațional de Infrastructură Mare (POIM), derulat de Compania de Apă, și proiectul nostru de lărgire a DN 7. Este un proces complex care necesită multă atenție și dialog interinstituțional. Suntem încrezători că vom depăși toate provocările și că lucrările vor continua conform planului”, a declarat Ionuț Săvoiu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale