Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.01.2023 00:18

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, semnalează:


A A

Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?

Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?

*„Ne înțelegem pe lucrurile mari, dar trebuie să reținem că fiecare dintre noi vrea să câștige campionatul” *„Avem noroc cu echilibrul lui Nicolae Ciucă și cu faptul că a reușit să găsească o soluție de mijloc ca să iasă lucrurile bine în țară”

 

Premierul Nicolae Ciucă pare să fie ,,liantul’’ alianței de guvernare PSD-PNL! O spune, cu subiect și predicat, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran care susține că numai echilibrul premierului a permis  menținerea acestei alianțe dintre liberali și social democrați. În opinia lui Guran, generalul a  găsit mereu   soluția de mijloc astfel încât lucrurile să iasă bine în țară, pentru că sunt divergențe mari de opinie între PSD și PNL, partide cu doctrine total diferite. Una dintre acestea a fost impozitarea contractelor partime la normă întreagă, idee pe care Virgil Guran o consideră greșită.  

„Apropo de guvernare: mulți ne critică, dar să știți că a fost absolut necesar echilibrul lui Ciucă. Poate că și noi ne-am dori, liberalii, să fim un pic mai răi cu PSD –ul, așa cum sunt și ei, la nivel național, cu noi, dar în postura de premier Nicolae Ciucă trebuia să fie echilibrat pentru că altfel, vă spun, că ne băteam de multe ori între noi, pe acolo, pe la național. Noi suntem realiști... Ne înțelegem pe lucrurile mari, dar trebuie să reținem că fiecare dintre noi vrea să câștige campionatul. Nu poți să câștigi campionatul lăsându-l pe celălalt să te călărească cum vrea. Deci nici noi, nici PSD-ul nu ne lăsăm călcați în picioare. Avem noroc cu echilibrul lui Nicolae Ciucă și cu faptul că a reușit să găsească o soluție de mijloc ca  să iasă lucrurile bine în țară. La câte probleme sunt în țară s-a găsit câte o cale la fiecare, mai greu, mai potignindu-ne. De exemplu, o neînțelegere majoră între PNL și PSD a fost pe impozitarea contractelor part-time. Am avut mari discuții cu PSD și pentru că fiecare a trebuit să cedeze câte ceva, s-a mers pe varianta PSD. Am cerut datele la Finanțe să vedem cât se încasează în plus pentru că la partime s-a trecut la impozitare completă. pentru un salariu minim. Au fost 80.000.000 lei, adică o nimica toată la nivel național, dar în schimb au dispărut peste 100.000 de contracte partime. Deci statul nu a încasat în plus și se dovedește că măsura nu a fost foarte corectă”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos
Rolul primăriilor în colectarea noii taxe de salubritate trebuie regândit
6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni
„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”
„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale