Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Moment istoric pentru fotbalul dâmbovițean

Moment istoric pentru fotbalul dâmbovițean

La începutul acestei săptămâni a avut loc un eveniment istoric pentru fotbalul mic dâmbovițean, pentru că selecționata AJF Dâmbovița a debutat în Cupa Regiunilor, competiție destinată fotbalului amator din Europa. Echipa dâmbovițeană a jucat marți, cu AJF Giurgiu, pe stadionul „Flacăra” din Moreni, locația fiind aleasă foarte bine pentru acest moment important, pentru că s-a jucat pe arena unei formații care la anul sărbătorește centenarul.

Am asistat astfel la un eveniment istoric pentru fotbalul dâmbovițean, aceasta fiind pentru prima dată când AJF-ul din județul nostru oferă o selecționată la această competiție. Chiar dacă meciul a fost pierdut, evoluția băieților conduși de Marius Rotaru și Florin Anton nu a fost una rea, mai ales că selecționata dâmbovițenilor a deschis scorul și a avut pe parcursul partidei și alte ocazii importante. Chit că nivelul este unul amator, ritmul de joc a fost destul de bun.

Atât Dâmbovița, cât și Giurgiu, propun jucători interesanți, care ar putea evolua oricând și la nivelul Ligii a 3-a. Din păcate, selecționata dâmbovițeană a avut și câțiva jucători absenți, din cauza accidentărilor, iar aici îi amintim pe Enescu, Enache sau Leotescu. Cu siguranță că prezența lor ar fi adus un plus în jocul echipei noastre, dar și cei care au evoluat marți merită toate aprecierile pentru prestația avută. În ciuda faptului că selecțioanata AJF Dâmbovița a pierdut, au fost multe elemente pozitive în jocul echipei pregătite de Rotaru și Anton, care se pregătește acum de jocul cu AJF Prahova. Victoria este obligatorie pentru a putea spera în continuare la calificarea în faza următoare a Cupei Regiunilor.

Meciul cu selecționata prahoveană se anunță unul dificil, pentru că județul vecin dispune de mulți jucători interesanți, care dețin calități fotbalistice evidente. Partida va fi una încinsă, pentru că ambele echipei au nevoie de victorie, pentru a putea aborda cu încredere meciurile retur de anul viitor. Mult succes!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale