Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.07.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Greu printre străini

Greu printre străini

La cel mai bun sezon din istoria clubului, Voința 2018 Crevedia are și cele mai multe probleme. Transferată de câțiva ani în campionatul din Ilfov, gruparea dâmbovițeană nu prea mai este dorită prin județul vecin. În ultima perioadă, parcă toată lumea s-a aliat în jurul Bucureștiului împotriva echipei din Crevedia, curgând sesizările și contestațiile, în număr de 7.

Comisiile AJF Ilfov au lucrat și ele la foc automat, bombordând cu decizii dure clubul prezidat de Mădălin Ioniță, ajuns într-o situație delicată. Cu șanse mari la câștigarea competiției de seniori, dar și a fazei județene a Cupei României, Voința Crevedia s-a văzut blocată înaintea finișului. Campioni pe Ilfov la juniori U19 și U17, cu podium la U11 și U9 și cu turnee câștigate la grupele mici, gruparea dâmbovițeană nu-i impresionează pe noii conducători de asociație și nici pe adversari, care vor o competiție numai cu echipe din Ilfov.

Comitetul Executiv Provizoriu a respins până și cererea de schimbare a denumirii înaintă de clubul Voința Crevedia, motivând că nu este afiliat și nu deține Certificat de Identitate Sportivă (CIS). Mai mult, AJF Ilfov nu mai acceptă în competiții cluburi fără CIS de Ilfov, iar toate competitoarele sunt obligate să evolueze pe stadioane din Ilfov.

Cu o bază sportivă complexă, care cuprinde mai multe terenuri cu suprafață normală sau de dimensiuni reduse, Voința 2018 Crevedia vrea să rămână în activitate și tatonează terenul prin împrejurimi. În ciuda greutăților întâmpinate, Mădălin Ioniță ar dori să continue la Ilfov, dovadă că a atacat mai multe hotărâri potrivnice, însă nu exclude și alte opțiuni. Cu o singură condiție, să evolueze tot la Liga a 4-a.

Dacă la Dâmbovița s-au înscris toate echipele în primul eșalon județean, speranțele se îndreaptă către București sau Giurgiu. Mădălin Ioniță a investit multe în proiectul fotbalistic de la Crevedia, pe lângă timp și muncă, a băgat și mâna în buzunar, iar firele albe concurează cu cele negre. Orice s-ar spune, migrând spre alte zări, ești perceput ca un străin.

Cei de la Crevedia au apucat-o către Ilfov, acuzând neregulile grave și repetate din fotbalul dâmbovițean de odinioară, însă acum s-au schimbat multe în bine aici. Poate că era mai înțelept pentru Crevedia să revină acasă anul trecut, când s-a deschis o ușă cluburilor migratoare. Mădălin Ioniță mai are o problemă, probabil cea mai mare, proprii jucători. Care și-au probat valoarea pentru competiția județeană și care trăiesc o frustrare justificată, văzând cum alții mai slabi le-au luat locul la baraje de promovare sau în faze naționale ale Cupei României.

Jucători greu de ținut în eșaloane inferioare Ligii a 4-a, în condițiile în care vor și merită mai sus. Dovadă că unii au plecat deja către cluburi superioare, iar alții au intenții asemănătoare. Păcat de acești tineri talentați, de investiția de la Crevedia și de eforturile celor implicați!

 

Notă: A fost un moment, în care i-am sfătuit pe cei de la Crevedia să fie mai discreți. Din păcate, s-au înconjurat de personaje nepotrivite, care atrag probleme pe oriunde calcă. S-a cam ales praful pe unde au trecut... Iar cine a mers pe mâna lor...

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale