Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.02.2024 00:18

Consultare publică pentru un nou proiect de infrastructură


A A

Drum pe 4 benzi între A1 și DN7

Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
foto arhivă

*Proiectul vizează lărgirea la 4 benzi de circulație a unui traseu de aproximativ 14 kilometri, cu o lățime a platformei de 19,00 metri *Un alt aspect al proiectului este dublarea actualului pod peste râul Argeș


Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a deschis procedura de consultare publică pentru Proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru lărgirea la 4 benzi a drumului de legătură între autostrada A1 și DN7 (DJ 711A). Anunțul a fost făcut de către Ionuț Săvoiu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului, fost consilier județean în Dâmbovița.

Obiectivul de investiții, care urmează să fie finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Transport 2021-2027 și de la bugetul național, a primit avizul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe în data de 5 ianuarie 2024.

Proiectul vizează lărgirea la 4 benzi de circulație a unui traseu de aproximativ 14 kilometri, cu o lățime a platformei de 19,00 metri. Un alt aspect al proiectului este dublarea actualului pod peste râul Argeș.

Această inițiativă este parte a eforturilor de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii rutiere din România, având ca scop principal creșterea siguranței și fluidității traficului în această zonă strategică de legătură între două importante artere de transport.

Proiectul de lărgire la 4 benzi a drumului de legătură între A1 și DN7 reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii noastre de transport. Prin consultarea publică, dorim să implicăm cetățenii și părțile interesate în procesul decizional, pentru a asigura o infrastructură modernă și eficientă, în beneficiul tuturor utilizatorilor”, a declarat Ionuț Săvoiu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Proiectul se află acum în faza de consultare publică, iar Ministerul Transporturilor și Infrastructurii încurajează toți cetățenii și entitățile interesate să-și exprime opinia și sugestiile pentru îmbunătățirea acestuia, înainte de a fi supus aprobării Guvernului.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos
Rolul primăriilor în colectarea noii taxe de salubritate trebuie regândit
6 consilieri s-au alăturat echipei PSD Moreni
„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”
„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale