Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2023 00:18


A A

Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile

Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile

O delegație a Parlamentului României, condus de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, vicepreedinte al Comisiei pentru egalitatea de anse pentru femei i brbai din Camera Deputaților, alturi de doamnele deputat Rodica Paraschiv și Viorica Sandu - secretar al Comisiei pentru egalitatea de anse pentru femei i brbai, a efectuat o vizit oficial în Chile sptmâna trecut la invitația președintelui Camerei Deputatelor și Deputaților din aceast țar, Vlado Mirosevic Verdugo.

Scopul principal al vizitei a fost de a discuta despre întrirea relațiilor dintre România, Uniunea European și Chile, dar și de a identifica soluțiile necesare pentru respectarea drepturilor femeilor, a egalitții de șanse și stoparea violenței în familie. A fost remarcat diminuarea inechitților sociale în  cele dou țri și s-a convenit asupra continurii eforturilor comune de asigurare a egalitții de gen și de șanse atât în România, cât și în Chile.

„Delegația condus de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a fost întâmpinat la sosirea în Chile de ctre Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Chile, E.S. Floricel Paul Mocanu, și de consulul general, doamna Roxana Mocanu. Alturi de E.S. Floricel Paul Mocanu, reprezentantele Camerei Deputaților din România au participat la donarea a dou seturi de documente de arhiv referitoare la refugiații chilieni din România, documente care vor fi expuse în Muzeul Solidaritții și Drepturilor Omului din Santiago de Chile. Vizita delegației parlamentare române în Chile a fost una productiv și a permis discuții importante cu privire la întrirea legturilor dintre cele dou state, dar și la promovarea valorilor comune ale celor dou țri”, se arat în cadrul unui comunicat de pres transmis de PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Licitația pentru Drumul Expres București - Trgoviște, preconizat pentru anul viitor
AUR Dmbovița a ajuns la 30 de organizații și 1500 de membri
„Trebuie s existe o competiție ntre stnga și dreapta”
"Susținem construirea unei Sli Polivalente la Trgoviște"
Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul Dmbovița
Se strng semnturi pentru declanșarea grevei generale
AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș
Conferinț pentru mediul de afaceri dmbovițeanPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rsucire iohannist cu... sticl spart

Domnia sa preedintele României Klaus Werner Iohannis este neam ca obârie etnic. i, de la un neam te atepi s fie exact, nu-i aa, ca un neam precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neam de-al nostru, de pe malul Cibinului, aa c s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunzi a aprut mre, nu pentru c ar avea vreun metru i optzeci de centimetri, ci, pur... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale