Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia, aproape de o surpriză uriașă

Chindia, aproape de o surpriză uriașă

Chindia Târgoviște a fost aproape de un rezultat mare la finalul săptămânii trecute, în partida cu FCSB. Echipa lui Emil Săndoi a început bine meciul, a avut și o bară, dar a rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Kocic, o decizie a lui Rusandru care a fost criticată de mai mulți specialiști. Chiar și în aceste condiții, formația târgovișteană nu a cedat, a reușit să se organizeze bine pe fază defensivă, iar impresia era că FCSB nu poate să marcheze.

În prelungiri, însă, echipa oaspete a beneficiat de un penalty, pentru un henț la Paul Iacob, iar Budescu a transformat, stabilind scorul final. Chiar dacă a pierdut, Chindia a luptat frumos și nu a cedat, chit că a evoluat cu un om mai puțin aproape tot meciul și a fost aproape de o surpriză uriașă. Chiar dacă formația târgovișteană a ajuns la al treilea sezon consecutiv în prima ligă și are stabilitate financiară, nu se poate compara cu FCSB din niciun punct de vedere.

Echipa lui Edi Iordănescu avea toate elementele necesare pentru a câștiga meciul, și dacă se juca 11 contra 11, dar formația târgovișteană a reușit să anuleze superioritatea valorică a adversarului, printr-o organizare foarte bună a jocului. Cu puțin noroc, Chindia ar fi scos un punct din meciul cu FCSB. A plăcut și atmosfera de pe stadionul „Ilie Oană”, suporterii târgovișteni au simțit că echipa are nevoie de încurajări și au fost aproape de elevii lui Emil Săndoi, pe tot parcursul meciului.

Formația târgovișteană s-a transformat în mod pozitiv după ultima pauză provocată de meciurile echipei naționale, iar acum, Emil Săndoi va beneficia de o nouă perioadă de acest gen. Cu siguranță vor mai fi puse la punct aspecte din jocul Chindiei, mai ales în plan ofensiv, pentru că pe fază defensivă echipa târgovișteană stă bine în acest moment. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor din partida cu FCSB, au dat totul pe teren, au alergat, s-au dăruit.

Așa ar trebui să arate la fiecare meci Chindia, și ar aduna cu siguranță mai multe puncte. Mă bucură faptul că echipa și-a revenit după începutul ezitant de sezon și sper ca lucrurile să arate și mai bine în perioada următoare, pentru că formația târgovișteană ne reprezintă județul cu succes pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale