Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2024 00:15

Ana Maria Obagiu, candidata PSD la Primăria Moțăieni, vrea să impulsioneze investițiile în localitate


A A

„La Moțăieni, proiectele și investițiile bat pasul pe loc”

„La Moțăieni, proiectele și investițiile bat pasul pe loc”

*„Problema principală a comunității noastre este lipsa totală a canalizării. Actualul primar a promis realizarea acesteia, cu ani în urmă, dat fiind faptul că este în slujba comunității de 12 ani. Se vede clar că au fost doar vorbe goale”

 

Candidata PSD la Primăria  Moțăieni, Ana Maria Obagiu este hotărâtă să aducă schimbarea în bine mult așteptată de toți  locuitorii comunei. Dezamăgită de modul în care este administrată localitatea sa natală, Ana Maria Obagiu a luat decizia de a intra în „lupta” pentru câștigarea fotoliul de primar al comunei Moțăieni.  Văzând cum localitățile din imediata vecinătate se dezvoltă, în timp ce comuna Moțăieni bate pasul pe loc, de peste 12 ani, la proiecte și  investiții implementate care ar fi putut să aducă dezvoltarea localității și încurajarea tinerilor să nu mai plece în străinătate sau în alte zone ale țării mai dezvoltate din punct de vedere economic, Ana Maria Obagiu este decisă să schimbe cutuma și să pună Moțăieni pe linia dezvoltării. Aceasta a participat ieri la conferința de presă de la PSD Dâmbovița unde a vorbit pe larg despre proiectele sale de dezvoltare a comunei Moțăieni.   

„A venit timpul ca Primăria Comunei Moțăieni să fie condusă de un primar social democrat și de un consiliu local în care PSD să fie majoritar. Problema principală a comunității noastre este lipsa totală a canalizării. Actualul primar a promis realizarea acesteia, cu ani în urmă, dat fiind faptul că este în slujba comunității de 12 ani. Se vede clar că au fost doar vorbe goale. După cum se vede, după atâția ani, oamenii au ajuns la concluzia că doar au fost mințiți și nu este doar o minciună ci și o trădare a încrederii pe care oamenii i-au acordat-o. Când un lider nu e de încredere, oamenii încep să-și piardă speranța. Se vede clar că lipsa investițiilor a lăsat o dezamăgire totală în ultima perioadă. O altă problemă care mi s-a adus la cunoștință este lipsa locurilor de joacă, a locurilor de recreere. Avem generații de copii dornici de recreere și de interacționare unii cu alții, dar se pare că nici acest aspect nu a fost o prioritate pentru actualul primar. Eu consider că ar trebui să acordăm o atenție deosebită și  modului de dezvoltare, de creștere și educare a generației noi, iar dacă pentru primarul comunității noastre acest aspect nu a fost o prioritate, eu, împreună cu echipa de consilieri vom trata cu responsabilitate acest subiect, respectiv construirea unor spații de recreere și de joacă atât pentru cei mici cât și pentru generațiile mai mari. Lipsa de gospodărire a localității, lipsa de proiecte, de implicare a actualului primar sunt lucruri evidente, iar acest fapt a dus la starea în care se află comunitatea noastră. Sunt hotărâtă să fac totul pentru a aduce comunitatea noastră la nivelul anului 2024. Știu că avem multe de făcut dar împreună cu echipa mea de consilieri locali, oameni  care vin din toate domeniile și sunt foarte bine pregătiți, sperăm să facem lucruri mărețe pentru comunitatea în care am crescut, ne-am dezvoltat și ne-am educat. Suntem hotărâți să ascultăm toate problemele comunității și să acționăm pentru rezolvarea lor. Vreau să construim împreună o comunitate în care fiecare dintre noi să fie mândru că este locuitor al comunei Moțăieni, inclusiv Cucuteni”, a declarat Ana Maria Obagiu, candidata PSD la Primăria Moțăieni.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"
Proiecte realizate în comuna Nucet
Băleni, singura cu finanțare pentru centura ocolitoare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alarmă la granițele României

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, îngrijorat în urma summitului B9 de la Riga, a declarat: „Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”.

Cu alte cuvinte, primejdia este iminentă. Și cum să nu fie astfel, atâta vreme... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale