24.05.2024 00:15

„La Moțăieni, proiectele și investițiile bat pasul pe loc”

„La Moțăieni, proiectele și investițiile bat pasul pe loc”
Galerie foto

*„Problema principală a comunității noastre este lipsa totală a canalizării. Actualul primar a promis realizarea acesteia, cu ani în urmă, dat fiind faptul că este în slujba comunității de 12 ani. Se vede clar că au fost doar vorbe goale”

 

Candidata PSD la Primăria  Moțăieni, Ana Maria Obagiu este hotărâtă să aducă schimbarea în bine mult așteptată de toți  locuitorii comunei. Dezamăgită de modul în care este administrată localitatea sa natală, Ana Maria Obagiu a luat decizia de a intra în „lupta” pentru câștigarea fotoliul de primar al comunei Moțăieni.  Văzând cum localitățile din imediata vecinătate se dezvoltă, în timp ce comuna Moțăieni bate pasul pe loc, de peste 12 ani, la proiecte și  investiții implementate care ar fi putut să aducă dezvoltarea localității și încurajarea tinerilor să nu mai plece în străinătate sau în alte zone ale țării mai dezvoltate din punct de vedere economic, Ana Maria Obagiu este decisă să schimbe cutuma și să pună Moțăieni pe linia dezvoltării. Aceasta a participat ieri la conferința de presă de la PSD Dâmbovița unde a vorbit pe larg despre proiectele sale de dezvoltare a comunei Moțăieni.   

„A venit timpul ca Primăria Comunei Moțăieni să fie condusă de un primar social democrat și de un consiliu local în care PSD să fie majoritar. Problema principală a comunității noastre este lipsa totală a canalizării. Actualul primar a promis realizarea acesteia, cu ani în urmă, dat fiind faptul că este în slujba comunității de 12 ani. Se vede clar că au fost doar vorbe goale. După cum se vede, după atâția ani, oamenii au ajuns la concluzia că doar au fost mințiți și nu este doar o minciună ci și o trădare a încrederii pe care oamenii i-au acordat-o. Când un lider nu e de încredere, oamenii încep să-și piardă speranța. Se vede clar că lipsa investițiilor a lăsat o dezamăgire totală în ultima perioadă. O altă problemă care mi s-a adus la cunoștință este lipsa locurilor de joacă, a locurilor de recreere. Avem generații de copii dornici de recreere și de interacționare unii cu alții, dar se pare că nici acest aspect nu a fost o prioritate pentru actualul primar. Eu consider că ar trebui să acordăm o atenție deosebită și  modului de dezvoltare, de creștere și educare a generației noi, iar dacă pentru primarul comunității noastre acest aspect nu a fost o prioritate, eu, împreună cu echipa de consilieri vom trata cu responsabilitate acest subiect, respectiv construirea unor spații de recreere și de joacă atât pentru cei mici cât și pentru generațiile mai mari. Lipsa de gospodărire a localității, lipsa de proiecte, de implicare a actualului primar sunt lucruri evidente, iar acest fapt a dus la starea în care se află comunitatea noastră. Sunt hotărâtă să fac totul pentru a aduce comunitatea noastră la nivelul anului 2024. Știu că avem multe de făcut dar împreună cu echipa mea de consilieri locali, oameni  care vin din toate domeniile și sunt foarte bine pregătiți, sperăm să facem lucruri mărețe pentru comunitatea în care am crescut, ne-am dezvoltat și ne-am educat. Suntem hotărâți să ascultăm toate problemele comunității și să acționăm pentru rezolvarea lor. Vreau să construim împreună o comunitate în care fiecare dintre noi să fie mândru că este locuitor al comunei Moțăieni, inclusiv Cucuteni”, a declarat Ana Maria Obagiu, candidata PSD la Primăria Moțăieni.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

Violeta Stanciu