Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.12.2022 00:14

La PNL Dâmbovița...


A A

Se caută candidați pentru Primăria Târgoviște și CJD!

Se caută candidați pentru Primăria Târgoviște și CJD!

*„Este adevărat, noi recunoaștem că la Târgoviște este foarte greu să obținem un rezultat foarte bun dar ne vom lupta, cum este normal să facem”

 

În luna mai 2023, Partidul Național Liberal va preda mandatul de premier al României câtre Partidul Social Democrat, iar acest lucru se va face în mod pașnic, așa cum s-a stabilit inițial! Cel puțin așa a  anunțat președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran recent la Târgoviște, la ultima conferință de presă din anul 2022 de la partid.

„În luna mai se va preda mandatul de premier... Ne ținem de cuvânt, ceea ce s-a stabilit... s-a stabilit. Ciucă este un om de cuvânt, iar dacă a spus ceva se ține de cuvânt. La fel și noi, pentru că așa este normal, am făcut protocolul... trebuie să-l respectăm”, a transmis liderul liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran. Cu privire la activitatea politică din teritoriu, președintele PNL Dâmbovița  a declarat că încă nu au fost stabiliți candidații pentru Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. „Candidatul la Primăria Târgoviște nu l-am stabilit, încă nu, este adevărat că avem mai multe variante. Încă nu am stabilit acest lucru. Este adevărat, noi recunoaștem că la Târgoviște este foarte greu să obținem un rezultat foarte bun dar ne vom lupta, cum este normal să facem. Nici la CJD nu am stabilit candidatul... Am văzut vehiculate tot felul de nume, este adevărat că și numele vehiculate... pot să fie o alternativă.  Prin luna martie o să facem un nou sondaj să vedem cu cine ieșim. O să vedeți că o să avem un rezultat destul de bun...Față de ce se așteaptă lumea o să avem un rezultat mai bun”, a precizat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale