28.12.2022 00:14

Se caută candidați pentru Primăria Târgoviște și CJD!

Se caută candidați pentru Primăria Târgoviște și CJD!
Galerie foto

*„Este adevărat, noi recunoaștem că la Târgoviște este foarte greu să obținem un rezultat foarte bun dar ne vom lupta, cum este normal să facem”

 

În luna mai 2023, Partidul Național Liberal va preda mandatul de premier al României câtre Partidul Social Democrat, iar acest lucru se va face în mod pașnic, așa cum s-a stabilit inițial! Cel puțin așa a  anunțat președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran recent la Târgoviște, la ultima conferință de presă din anul 2022 de la partid.

„În luna mai se va preda mandatul de premier... Ne ținem de cuvânt, ceea ce s-a stabilit... s-a stabilit. Ciucă este un om de cuvânt, iar dacă a spus ceva se ține de cuvânt. La fel și noi, pentru că așa este normal, am făcut protocolul... trebuie să-l respectăm”, a transmis liderul liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran. Cu privire la activitatea politică din teritoriu, președintele PNL Dâmbovița  a declarat că încă nu au fost stabiliți candidații pentru Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. „Candidatul la Primăria Târgoviște nu l-am stabilit, încă nu, este adevărat că avem mai multe variante. Încă nu am stabilit acest lucru. Este adevărat, noi recunoaștem că la Târgoviște este foarte greu să obținem un rezultat foarte bun dar ne vom lupta, cum este normal să facem. Nici la CJD nu am stabilit candidatul... Am văzut vehiculate tot felul de nume, este adevărat că și numele vehiculate... pot să fie o alternativă.  Prin luna martie o să facem un nou sondaj să vedem cu cine ieșim. O să vedeți că o să avem un rezultat destul de bun...Față de ce se așteaptă lumea o să avem un rezultat mai bun”, a precizat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta Stanciu