Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.02.2023 00:16

La Raciu...


A A

Proiectul pentru extinderea rețelei de canalizare a primit finanțare

Proiectul pentru extinderea rețelei de canalizare a primit finanțare

Un alt proiect important pentru dezvoltarea comunei Raciu este aproape să se realizeze. Recent, a fost  semnat contractul de finanțare pentru Programul Național de investiții „Anghel Saligny” pentru categoria de investiții „Sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială și sisteme de captare a apelor pluviale”. Anunțul a fost făcut de conducerea Primăriei Raciu pe Facebook. Valoarea totală a investiției este de 5.893.967,24 lei, iar valoarea finanțată de MDLPA este de 5.664.305, 69 lei.

„Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru realizarea obiectivului de investiții” Extindere rețea de canalizare menajeră în comuna Raciu, județul Dâmbovița”, a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru. În ceea ce privește rețeaua de canalizare, 70% din localitate este racordată la această utilitate, în vreme ce 30% urmează să fie racordată.

Nu în ultimul rând, primarul Vasile Grădinaru anunța cu ceva timp în urmă că va intra în reabilitare, pe fonduri europene și Școala Gimnazială Raciu, fiind întocmite deja studiile de fezabilitate pentru aceasta. Momentan, se așteaptă să se deschidă liniile de finanțare, după care vor începe și lucrările, anunță primarul de la Raciu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"
Proiecte realizate în comuna Nucet
Băleni, singura cu finanțare pentru centura ocolitoare
Decolmatarea barajului: „Necesară, dar la moment nepotrivit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale