Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.01.2023 00:12

Bilanțul activității derulate în anul 2022, la Instituția Prefectului Dâmbovița


A A

Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat

Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat

*,,Noi suntem în slujba cetățenilor, acesta a fost crezul nostru și rezultatele, cred eu, vorbesc de la sine’’ *,,Am reușit să facem din județul nostru unul în care Guvernul să aibă un partener de nădejde și spre care să se îndrepte o serie de investiții strategice și linii de finanțare’’

 

S-a împlinit un an de când  prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia conduce Instituția Prefectului Dâmbovița!  Și cum la fiecare sfârșit de an se face un bilanț al activității, prefectul județului, Claudia Gilia a făcut acest lucru ieri, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Corneliu Ștefan, subprefecții Corneliu Sălișteanu și Adrian Chițescu. La un an de la preluarea mandatului de prefect, Claudia Gilia a declarat că 2022 a fost un an plin de provocări, un an al crizelor suprapuse, un an în care a încercat să fie cât mai aproape de dâmbovițeni și de nevoile lor.

„Cifrele nu mint, am avut un an plin, un an în care am muncit și am fost alături de oameni. Nu aș fi reușit, nu am fi reușit acest lucru fără aparatul de specialitate din Instituția Prefectului, fără sprijinul autorităților locale și în special al președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, fără colegii din deconcentrate și fără partenerii sociali care au fost de un real ajutor în îmbunătățirea vieții dâmbovițenilor. Astfel am reușit să facem din județul nostru unul în care Guvernul să aibă un partener de nădejde și spre care să se îndrepte o serie de investiții strategice și linii de finanțare. În același timp, Instituția Prefectului a fost într-un dialog permanent cu toate UAT-urile din județul nostru, primarii și consilierii locali au fost mereu informați de ce oportunități au pentru a-și finanța proiectele din comunitate, ce modificări legislative au intervenit și au găsit în fiecare zi și la orice oră ușa instituției noastre deschisă pentru orice problemă au întâmpinat… Am spus adesea că lucrurile bune se fac în echipă. În întreaga activitate pe care am desfășurat-o  unul dintre colaboratorii cei mai serioși, destoinici și implicați se află alături de mine, este vorba de președintele CJD, Corneliu Ștefan”, a declarat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia care l-a invitat pe președintele CJD, Corneliu Ștefan să spună câteva cuvinte.

Corneliu Ștefan a mulțumit pentru invitația de a participa la conferința de presă de bilanț de la Instituția Prefectului și a vorbit despre importanța deosebită pe care o are buna colaborare dintre cele două instituții administrative ale județului, fapt care se vede cel mai bine în proiectele mari de dezvoltare a județului și a comunităților locale.

„Cred că este pentru prima dată când, în județul Dâmbovița, mi-am dorit să schimbăm în primul rând climatul de colaborare între instituțiile din județul nostru, între Instituția Prefectului, CJD și cele 89 de unități administrativ teritoriale din județul Dâmbovița și toate instituțiile publice, inclusiv mediul de afaceri. Acum un an de zile a fost instalată o nouă echipă de conducere la Instituția Prefectului și pentru prima dată prefect în județul Dâmbovița a fost numită o doamnă. Am spus  și  în urmă cu un an că am toată încrederea pentru colaborarea pe care o vom avea pentru binele județului Dâmbovița și nu în ultimul rând pentru dezvoltarea comunităților locale. Am avut o colaborarea foarte bună cu Instituția Prefectului  și  această colaborare a fost doar pentru dâmbovițeni și pentru proiectele pe care le avem împreună cu Guvernul României în fiecare unitate administrativ teritorială și proiectele majore pe care le-am gândit la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan, care a prezentat proiectele care există în momentul de față între CJD și Guvernul României.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiecte pentru infrastructura sportivă și educațională
„Vrem salarii cuvenite prin lege! Vrem respect pentru pensionarii militari”!
Greva din învățământ continuă
Licitația pentru Drumul Expres București - Târgoviște, preconizată pentru anul viitor
AUR Dâmbovița a ajuns la 30 de organizații și 1500 de membri
„Trebuie să existe o competiție între stânga și dreapta”
"Susținem construirea unei Săli Polivalente la Târgoviște"
Târgoviștea, din nou pe harta producătorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medicală în județul DâmbovițaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița - de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI (partea a III-a)

Și mulți au constatat această realitate și cu prilejul recentelor „Zile ale județului Dâmbovița”, zile în care am străbătut acest meleag de țară prin mai multe zări ale sale, prilej de a vedea la fața locului cum de la Potlogiul brâncovenesc și Găeștiul lui Gheorghe Zamfir, și „orașul aurului negru” Moreni, și Pucioasa, care păstrează încă amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale