Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2022 00:16

Tensiune sindicală la QUADRA


A A

„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”

„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”

*„Conducerea societății a ales sa păstreze salariații care nu erau neapărat necesari în această perioadă, să continue producția cu ei și să rămână indiferentă la doleanțele salariaților care au intrat în grevă!”

 

Situație tensionată la QUADRA, unde unii salariații sunt în grevă, iar alții își continuă munca! Având în vedere acest lucru, președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu, a venit cu noi precizări referitoare la acest conflict de muncă. Liderul de sindicat a ținut să informeze că, pe perioada grevei, Contractul Individual de Muncă se suspendă de drept, conform legii, ceea ce înseamnă că raportul de muncă se păstrează, cu mențiunea că salariații nu muncesc și societatea nu-i plătește! De asemenea, Nicolae Dragodănescu condamnă măsura de trimitere prin Poștă a deciziilor de suspendare pentru persoanele aflate în grevă și consideră că aceasta este făcută cu scopul de a crea presiune... și nimic mai mult!

„Dacă conducerea societății ar fi acceptat revendicările salariaților, atunci sindicatul și-ar fi dat acordul să se aplice prevederile OUG 132/2020, care permite societății să plătească cu minim de 75% din banii de la bugetul de stat salariaților care nu au de muncă în această perioadă și să păstreze la muncă doar salariații de care are neapărată nevoie. Era o măsură inteligentă, care se putea aplica până la finalul anului 2022! Conducerea societății a ales sa păstreze salariații care nu erau neapărat necesari în această perioadă, să continue producția cu ei și să rămână indiferentă la doleanțele salariaților care au intrat în grevă! Sindicatul Valahia nu si-a dat acordul pentru aplicarea OUG 130/2020 doar pentru salariații care nu fac grevă și nu și-l va da niciodată! Dialogul social făcut cu bună credință rezolvă întotdeauna situațiile de criză”, a transmis liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"
Proiecte realizate în comuna Nucet
Băleni, singura cu finanțare pentru centura ocolitoare
Decolmatarea barajului: „Necesară, dar la moment nepotrivit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale