Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2022 00:16

Tensiune sindical la QUADRA


A A

„Unii salariații sunt n grev iar alții și continu munca”

„Unii salariații sunt n grev iar alții și continu munca”

*„Conducerea societții a ales sa pstreze salariații care nu erau neaprat necesari în aceast perioad, s continue producția cu ei și s rmân indiferent la doleanțele salariaților care au intrat în grev!”

 

Situație tensionat la QUADRA, unde unii salariații sunt în grev, iar alții își continu munca! Având în vedere acest lucru, președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodnescu, a venit cu noi precizri referitoare la acest conflict de munc. Liderul de sindicat a ținut s informeze c, pe perioada grevei, Contractul Individual de Munc se suspend de drept, conform legii, ceea ce înseamn c raportul de munc se pstreaz, cu mențiunea c salariații nu muncesc și societatea nu-i pltește! De asemenea, Nicolae Dragodnescu condamn msura de trimitere prin Poșt a deciziilor de suspendare pentru persoanele aflate în grev și consider c aceasta este fcut cu scopul de a crea presiune... și nimic mai mult!

„Dac conducerea societții ar fi acceptat revendicrile salariaților, atunci sindicatul și-ar fi dat acordul s se aplice prevederile OUG 132/2020, care permite societții s plteasc cu minim de 75% din banii de la bugetul de stat salariaților care nu au de munc în aceast perioad și s pstreze la munc doar salariații de care are neaprat nevoie. Era o msur inteligent, care se putea aplica pân la finalul anului 2022! Conducerea societții a ales sa pstreze salariații care nu erau neaprat necesari în aceast perioad, s continue producția cu ei și s rmân indiferent la doleanțele salariaților care au intrat în grev! Sindicatul Valahia nu si-a dat acordul pentru aplicarea OUG 130/2020 doar pentru salariații care nu fac grev și nu și-l va da niciodat! Dialogul social fcut cu bun credinț rezolv întotdeauna situațiile de criz”, a transmis liderul de sindicat, Nicolae Dragodnescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul Dmbovița
Se strng semnturi pentru declanșarea grevei generale
Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile
AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș
Conferinț pentru mediul de afaceri dmbovițean
Primria Raciu anunț noi investiții n perioada urmtoare
Uniforma veche nu se gsește, uniforma nou lipsește
Investițiile de la Terenul de Golf, man cereasc și pentru bugetul local!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale