Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.02.2024 00:15

Ionuț Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a prezentat...


A A

Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești

Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești

După anunțarea finalizării proiectului tehnic al Centurii Orașului Găești, un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița care va intra în lucru în acest an, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, a prezentat în detaliu traseele deja stabilite ale acestui drum ocolitor care va scoate traficul greu din Găești și va rezolva astfel o problemă veche a cetățenilor orașului. 

 

„Varianta de ocolire a orașului Găești finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița pornește din DN7 din zona platformei industriale Arctic de la intrarea dinspre Titu a orașului și supratraversează calea ferata Titu Golești pe la întrarea în satul Meri. Se îndreaptă apoi spre vest pana la joncțiunea cu DN61. Acest proiect al Consiliului Județean Dâmbovița va fi întregit către nord cu drumul expres Gaesti Ploiești si pasajul si bretelele de jonctiunctiune ale acestuia cu DN72. Traficul greu dinspre autostrada A1 către Arctic si invers nu va mai traversa orașul. Traficul de tranzit va fi preluat către toate direcțiile de sistemul complementar al celor două investiții cu efecte benefice pentru toți locuitorii Găeștiului dar și pentru viața economică a orașului și a zonei periubane”, a transmis Ionuț Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale