Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.06.2024 10:52

Mesajul președintelui Corneliu Ștefan, reconfirmat la conducerea CJD


A A

Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale

Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale

Ștefan Khalil

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul PSD și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat un succes remarcabil pentru partidul pe care îl conduce! PSD Dâmbovița a înregistrat cel mai mare scor politic din istoria sa în județ, atrăgând și cel mai mare număr de voturi pentru președinția Consiliului Județean.

Victorie pentru Dâmbovița și dâmbovițeni! Duminică, 9 iunie, am stabilit cel mai mare scor politic pe care PSD Dâmbovița l-a obținut vreodată în județul nostru, dar și cel mai mare număr de voturi primite vreodată de un candidat al PSD Dâmbovița la președinția Consiliului Județean", a transmis Corneliu Ștefan.

Liderul PSD Dâmbovița a mulțumit tuturor cetățenilor care i-au acordat încrederea pentru a continua în funcția de președinte al Consiliului Județean pentru următorii patru ani. Corneliu Ștefan a subliniat că proiectele PSD sunt perfect aliniate cu așteptările și nevoile locuitorilor din Dâmbovița.

Împreună suntem cea mai puternică echipă", a adăugat Corneliu Ștefan, subliniind determinarea și angajamentul echipei sale pentru dezvoltarea județului.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"
Proiecte realizate în comuna Nucet


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale