Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.06.2024 00:16

Ștefan Alexandru Florea, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Răcari:


A A

"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Violeta Stanciu


„Un om simplu, cinstit, cu spirit de echipă și cu multă putere de muncă”! Așa se caracterizează candidatul PSD la funcția de primar al orașului Răcari, Ștefan Alexandru Florea care aduce la cunoștința răcărenilor proiectele prioritare pentru scoaterea orașului Răcari din dezastrul în care se află de peste 16 ani, după cum susține acesta.

„Reabilitarea tuturor instituțiilor de învățământ de pe raza orașului este un proiect important având în vedere stadiul avansat de degradare al clădirilor și dotările precoce. Reabilitarea drumurilor prin asfaltare, înființarea unui sistem bine pus la punct pentru preluarea apelor pluviale, amenajarea de trotuare și construirea de accese în proprietăți. După cum bine știți, la Răcari avem încă drumuri fără asfalt și nu avem șanțuri betonate, ca să nu mai vorbim de trotuare. Anveloparea blocurilor, curățarea subsolurilor și rezolvarea sistemului de canalizare la blocurile de pe strada Aleea Pompierilor. Construirea unei creșe în Răcari, dar și unei grădinițe cu program prelungit pentru că răcărenii au nevoie de așa ceva. Construirea unor blocuri ANL. Construirea sau reabilitarea tuturor locurilor de joacă din oralul Răcari. Construirea de piste pentru biciclete - o prioritate având în vedere că de-a lungul anilor actualul primar a împărțit sute de biciclete în oraș, dar nu a fost în stare să amenajeze un centimetru de piste pentru biciclete pentru ca cei care le folosesc să fie în siguranță pe drumurile publice. Modernizarea serviciului medical, a celui pentru urgențe prin construirea unui spațiu adecvat. Sunt doar câteva dintre proiectele urgente ale orașului Răcari, însă lista este lungă pentru că până acum toate aceste investiții lipsesc. Orașul Răcari este un oraș cu numele pentru că nu ne putem ridica la acest standard în aceste momente. Răcărenii s-au săturat de minciuni. Îi aștept pe toți pe 09 iunie, să vină alături de mine și să stopăm dezastrul în care ne aflăm. Să stopăm minciuna și aroganța”, a declarat candidatul PSD la funcția de primar al orașului Răcari, Ștefan Alexandru Florea.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salvați Salvarea!
„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale